Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Μαντζουράνης για λίστα Μητσοτάκη: H εισαγγελία δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο (Video)

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2022/11/5725352.jpg

 

«Οι χθεσινές αποκαλύψεις του Documento αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εγκαταστήσει στην Ελλάδα ένα καθεστώς ζόμπι.

Είναι ανεπίτρεπτο η παρανοϊκή διαστροφή οποιουδήποτε πολιτικού προσώπου, οσοδήποτε ισχυρού και αν είναι, να μετατρέπει την πατρίδα μας σε ένα απέραντο ψυχιατρείο», διαμήνυσε ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης εξερχόμενος του Αρείου Πάγου όπου μετέβη μαζί με τον Κώστα Βαξεβάνη μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τη Λίστα Μητσοτάκη.

«Οι παράνομες παρακολουθήσεις επικοινωνιών δεν είναι ψυχοφάρμακα. Είναι βάναυσες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η δικαιοσύνη και κυρίως αυτή τη στιγμή η εισαγγελία δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο. Το νομικό κρυφτούλι με δράστες βαρύτατων κακουργημάτων δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι η ώρα του ιεσαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος γνωρίζει τι μπορεί και τι πρέπει να πράξει. Οι λύσεις είναι δεδομένες. Είναι τρεις και τις δίνει η ποινική δικονομία», υπογράμμισε ο Γιάννης Μαντζουράνης.

«Αυτό που γίνεται χαρακτηρίζω ως παρανοϊκό. Αν ζούσε ο Καραμανλής θα μίλαγε για ένα απέραντο τρελοκομείο. Όσο για τα στοιχεία, να σας θυμίσω μία ελληνική παροιμία «αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι». Λίγη υπομονή, θα αποκαλυφθούν όλα και δε θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι», κατέληξε.


Πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)