Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

 Τα είπαν μεταξύ τους στο Ξενιτήδειο

Εκτίμηση Παρουσίας Αρσενικού και Λοιπών Ρυπαντικών Παραμέτρων

 


 

 

Ημερίδα για την παρουσίαση του έργου «Εκτίμηση Παρουσίας 

Αρσενικού και Λοιπών Ρυπαντικών Παραμέτρων στα Υπόγεια και  Επιφανειακά Υδατικά Συστήματα σε Περιοχές της Περιφερειακής  Ενότητας Πέλλας - Αποτύπωση Υδρογεωλογικών Συνθήκων» ‘εγινε το πρωί της Κυριακής  στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία.Μόνο που την σημαντική  και ενδιαφέρουσα  ημερίδα την παρακολούθησαν ελάχιστοι.  Η ΔΕΥΑ  Αλμωπίας , όφειλε να πτην προβάλλει , αλλά ακολουθώντας  την πολιτική του Δήμου , προτίμησε  μάλλον να τα πουν μεταξύ τους.

Η Ημερίδα απευθύνθηκε σε οποιονδήποτε επιθυμούσε να ενημερωθεί σχετικά με το θέμα και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του  Προγράμματος «Διαχείριση Υδάτων» του Χρηματοδοτικού  Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ) 2014-2021 στον άξονα «ΡΑ11- Βελτίωση της κατάστασης των υδατικών  συστημάτων» της Περιφέρειας Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Φορέας υλοποίησης της πράξης είναι ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων  Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη  Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

Από τους βουλευτές παραβρέθηκε  μόνο ο Δ. Σταμενίτης . Οι άλλοι δύο κυβερνητικοί βουλευτές φέρονται δυσαρεστημένοι , καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα  ( τα οποία δεν διαψεύστηκαν) , ότι η δημοτική αρχή αποφάσισε να στηρίξει στις βουλευτικές εκλογές τον παρόντα στην ημερίδα. 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)