Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Στη μητρόπολη Αθηνών η βασιλική οικογένεια για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Στη μητρόπολη Αθηνών η βασιλική οικογένεια για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο
 
 
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Υγεία» και οι συγγενείς του βρέθηκαν το πρωί στην Μητρόπολη Αθηνών.

Στην Αθήνα βρίσκεται σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια καθώς η υγεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επιδεινώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του «Υγεία».

Τον τελευταίο χρόνο, ο 82χρονος έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές, ενώ έχει νοσήσει με κορονοϊό, κάτι που λειτούργησε επιβαρυντικά στην υγεία του.

Δεν είναι διασωληνωμένος, αλλά η επαφή του με το περιβάλλον είναι περιοριμένη, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Το τελευταίο ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ήταν στις 16 Δεκεμβρίου 2021 και είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα.

Στην Μητρόπολη Αθηνών η οικογένειά του

Στο πλευρό του βρίσκονται η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγονιά του ενώ και οι αδελφές του, βασίλισσα Σοφία και πριγκίπισσα Ειρήνη ταξίδεψαν από την Μαδρίτη στην Αθήνα.

Μάλιστα, το Σάββατο, η τέως βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, στη Μητρόπολη Αθηνών, για να προσευχηθεί για την υγεία του Κωνσταντίνου.

Το παρών έδωσαν οι αδελφές του Κωνσταντίνου, Σοφία και Ειρήνη, η Μαρί Σαντάλ, η Τατιάνα Μπλάτνικ και η Νίνα Φλορ με τον σύζυγό της Φίλιππο Γλύξμπουργκ.

Τα περισσότερα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας που δεν διαμένουν στην Ελλάδα, έσπευσαν στην Αθήνα, μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)