Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Αναβάθμιση της παρουσίας της κυβέρνησης στην κηδεία - Και ο Πικραμμένος θα την εκπροσωπήσει

Associated Press 

 

Την αναβάθμιση της παρουσίας της στην κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ αποφάσισε η κυβέρνηση καθώς με μία λιτή ανακοίνωση ανακοινώνει ότι «θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου από τον Αντιπρόεδρό της Παναγιώτη Πικραμμένο και την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη».

 Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, μετά και την διυπουργική συνεδρίαση υπό τον Πρωθυπουργό, στην οποία ελήφθησαν οι αποφάσεις σχετικά με το τελετουργικό της κηδείας του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, το Μέγαρο Μαξίμου είχε ανακοινώσει ότι η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί μόνο από την Υπουργό Πολιτισμού. 

Εντούτοις, φαίνεται ότι τελικά επικράτησαν δεύτερες σκέψεις καθώς από χθες υπάρχει έντονη διαφοροποίηση «γαλάζιων στελεχών» με πρώτη αυτή του Αντώνη Σαμαρά. Όπως είχε γράψει από χθες το ethnos.gr στο Μέγαρο Μαξίμου δημιουργήθηκε έντονος πολιτικός πονοκέφαλος με αφορμή το γεγονός ότι ορισμένοι βουλευτές εξεδήλωσαν την πρόθεσή τους να παραστούν στη κηδεία. Στην κυβέρνηση φαίνεται ότι μέτρησαν το πολιτικό κόστος που θα δημιουργηθεί από πιθανή παρουσία σημαντικού αριθμού βουλευτών ή και υπουργών στην κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και αποφάσισαν να αναβαθμίσουν την κυβερνητική συμμετοχή με την παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου. 

Πηγή:ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. Ποιος είχε αναλάβει την αποκλειστική διακίνηση των προπαγανδιστικών εντύπων του Γκεμπελς στην κατεχόμενη Ελλάδα και θησαύριζε;
    Ο Όθωνας (!!!) Πικραμμένος πατήρ του Παναγιώτη, τουαντιπρόεδρου της κυβέρνησης Μιζοτάκη, σ' αυτόν που είναι αποσπασμένος ως σύμβουλος ο Γρηγόρης ο Ψαριανός(!!!), αυτού που θα παραστεί στην κηδεία του Κοκού.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)