Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής (26/02)

 
Με αναμετρήσεις για τη 18η αγωνιστική στον 1ο όμιλο και τη 16η στους υπόλοιπους τέσσερις συνεχίστηκε η δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

2ος όμιλος – 16η αγωνιστική

ΑΕΠ Κοζάνης-Μακεδονικός Φούφα 5-0 
ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Σβορώνος 0-0
Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-1
ΑΟ Χανιώτης-ΦΣ Κοζάνη 2-2
ΠΟ Ελασσόνας-Εδεσσαϊκός 0-0
Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Δωτιέας Αγιάς 3-0
Πιερικός-Καστοριά 0-1

 

“Λευκή” ισοπαλία για τον ΠΟΕ…0-0 με τον Εδεσσαϊκό

Μακριά από την νίκη έμεινε για μία ακόμη αγωνιστική ο ΠΟ Ελασσόνας, ο οποίος - παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε - παραχώρησε "λευκή" ισοπαλία στον Εδεσσαϊκό και δεν κατάφερε να διευρύνει την απόστασή του από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι διεκδίκησαν με αξιώσεις την επίτευξη ενός τέρματος και το ότι δεν τα κατάφεραν, οφείλεται κυρίως στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Γούπου.

Οι Ελασσονίτες "πλήρωσαν" για μία ακόμη φορά την επιθετική τους δυστοκία, ενώ δημιουργούσαν συχνά κινδύνους για την αντίπαλη εστία με τις εκτελέσεις στατικών φάσεων του Κοντοθανάση.

Στο 34' ο Εδεσσαϊκός πλησίασε στο γκολ, όταν από φάουλ του Κυζιρίδη ο Ιωάννου έπιασε διαγώνιο σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γούπος, ενώ από την εκτέλεση του κόρνερ ο Μωυσίδης με κεφαλιά απείλησε τον Γούπο που απέκρουσε και πάλι, με τον Μελικιώτη να παίρνει την επαναφορά και να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 37' σουτ του Κυρίτση μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Δομουκτσίδης, ο οποίος ενστικτωδώς απέκρουσε σε κόρνερ ένα λεπτό αργότερα στην προσπάθεια του Γκαμπέτα να εκμεταλλευθεί από κοντά σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενουμένων.

Στο 41' νέο σουτ του Κυρίτση έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 66' μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση, ο νεοεισελθών Αγγελούλης πήρε μεν την κεφαλιά χωρίς όμως η πορεία της μπάλας να ανησυχήσει τον Δομουκτσίδη, ενώ στην αντεπίθεση των Εδεσσαίων ο Μελικιώτης σούταρε μέσα από την περιοχή για να μπλοκάρει ο Γούπος.

Στο  77' από σέντρα του Νταμπώση ο Κακάμης έπιασε εν κινήσει σουτ που κατέληξε ψηλά πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 83' από πάσα του Πρέτσι ο Μελικιώτης βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι αλλά το πλασέ του απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γούπος, αποτρέποντας το προβάδισμα των φιλοξενουμένων σε κομβικό σημείο. Ήταν μία επέμβαση που χειροκροτήθηκε έντονα από τους θεατές, με τον παλαίμαχο Νίκο Χουρίδη να τονίζει ότι ο Γούπος στην φάση αυτή του θύμισε τον μεγάλο Λεβ Γιασίν.

Στο 86' εκτελώντας φάουλ από καλή θέση ο Κοντοθανάσης σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 90'+2' το σουτ του ευρισκόμενου στην περιοχή Ιγγλέζου είχε την ίδια κατάληξη, με τις δύο ομάδες να "σφραγίζουν" οριστικά την παρουσία τους με το 0-0.

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο Κοζανίτης διαιτητής Άγγελος Τσάνης, που διηύθυνε το παιχνίδι με την βοήθεια του συμπατριώτη του Μιχάλη Σάκκου και του Γρεβενιώτη Αλέξανδρου Δρουδάκη.

Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Τσάτσος (20'), Κυρίτσης (22'), Νταμπώσης (33') του ΠΟΕ και οι Καραγιάννης (44'), Κεσίδης (60'), Μωυσίδης (82') του Εδεσσαϊκού.

ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Τσάτσος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (64' Καραμούλας), Αθ.Κυρίτσης, Κωστούλας (88' Κούκος), Καραγκούνης (73' Ιγγλέζος), Μουλτσιάς (64' Αγγελούλης).

Εδεσσαϊκός (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Δομουκτσίδης, Αναστασιάδης, Ξανθόπουλος, Κεσίδης, Μωυσίδης, Μαγγίζης, Ιωάννου (90' Λυρτζής), Σούκιας (90' Μαντώς), Μελικιώτης, Κυζιρίδης, Καραγιάννης (62' Πρέτσι).






































































































































































1ος όμιλος – 18η αγωνιστική

Ορφέας Ξάνθης-Πανθρακικός 2-2
Απόλλων Παραλιμνίου-Αγροτικός Αστέρας 1-0
Αλεξανδρούπολη-Καμπανιακός 1-1
Νέστος Χρυσούπολης-Ποσειδώνας Μηχανιώνας 1-0 
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Πανδραμαϊκός 0-2
Δόξα Δράμας-Άρης Αβάτου 2-3
Βύρων Καβάλας-Θερμαϊκός 1-0

Ρεπό: Καβάλα


3ος όμιλος – 16η αγωνιστική

ΑΠΣ Ζάκυνθος-Ναυπακτιακός Αστέρας 1-0
Πανελευσινιακός-ΑΕ Λευκίμμης 4-0 
Αστέρας Πετριτή-ΑΟ Υπάτου 0-2 
Χαλκίδα-ΑΟ Τρίκαλα 0-3
Τηλυκράτης Λευκάδας-Βύζας Μεγάρων 5-0
Απόλλων Πάργας-Διγενής Νεοχωρίου 0-0
ΠΟ Φήκης-Παναγρινιακός 4-2

4ος όμιλος – 16η αγωνιστική

ΑΟ Πυλίου Κω-Ρόδος 0-1
Πανιώνιος-Παναργειακός 0-0
Πανγυθεατικός-ΑΕ Μυκόνου 0-2
Αιολικός-Αίας Γαστούνης 2-1
Ιάλυσος-Ερμιονίδα 1-0
Πανηλειακός-ΑΟ Διαβολιτσίου 1-0
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου-ΑΠΣ Πάτραι 4-0

5ος όμιλος – 16η αγωνιστική

Άγιος Νικόλαος-ΑΕ Μοσχάτου 1-0
Άγιος Ιερόθεος-Εθνικός 1-3
Θύελλα Ραφήνας-Μαρκό 1-2
Κερατσίνι-Αγία Παρασκευή 0-0
Φωστήρας-Αλμυρός Γαζίου 2-0
ΑΟ Τυμπακίου-Πόρος 2-0
Άρης Πετρούπολης-Γιούχτας 2-0

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)