Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Συναυλία στο Εθνικό Θέατρο για τους καλλιτέχνες: «Δεν φεύγουμε, θα μας ακούσετε» (Εικόνες - Βίντεο)

Συναυλία στο Εθνικό Θέατρο για τους καλλιτέχνες: «Δεν φεύγουμε, θα μας ακούσετε» (Εικόνες - Βίντεο)
 

 

 Έξω από το κτίριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου πραγματοποιήθηκε η συναυλία αλληλεγγύης για τους καλλιτέχνες.

Παρά το κρύο, πλήθος κόσμου βρέθηκε στη συναυλία που διοργάνωσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, έξω από υπό κατάληψη Εθνικό Θέατρο, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των καλλιτεχνών ενάντια στο Προεδρικό Διάταγμα, το υποβαθμίζει τα πτυχία των καλλιτεχνικών σχολών με αυτά των απολυτηρίων λυκείου.

Μεταξύ άλλων, στη συναυλία πήραν μέρος ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Πάνος Βλάχος, η Μαρίνα Σάττι, οι Magic De Spell, η Μάρθα Φριντζήλα, οι Twinsanity, ο ΤΑΦ Λάθος κ.α.

Μην αφήνουμε τους διάφορους «συσκοτισμένους» που εναλλάσσονται στην εξουσία να κάνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα, είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Νωρίτερα, η αστυνομία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διακόπτοντας την κυκλοφορία στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου από το ύψος της οδού Σωκράτους, στην πλατεία Ομονοίας από το ύψος της 3ης Σεπτεμβρίου και στην οδό Μενάνδρου από το ύψος της οδού Σατωβριάνδου.


Πάνω από 3.000 άνθρωποι, στην πλειονότητα τους νεαρά άτομα κάτω των 25 ετών, συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα των ηθοποιών, των σπουδαστών και των εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου ενάντια στο Προεδρικό Διάταγμα.

Η κατάληψη δήλωσε με ανάρτησή της στο Facebook ότι οι αγωνιζόμενοι δεν σκοπεύουν να φύγουν σύντομα από το κτήριο Τσίλλερ και θα πάνε τον αγώνα τους μέχρι τέλους. «Όσο η Κυβέρνηση συνεχίζει να μας προκαλεί με ψέματα, non paper και διαρροές, εμείς βρίσκουμε κι άλλους τρόπους ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ», ξεκαθαρίζουν.

Δείτε φωτογραφίες:

synavlia-allile.jpg

synavlia-foitites.jpg

synavlia.jpg

diamartiria-allie.jpg

alilegigoi.jpg 

Πηγή:ieidiseis.gr & avgi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)