Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ατσού έχασε τη ζωή του στο σεισμό της Τουρκίας, ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός κάτω από τα χαλάσματα

Ο Ατσού έχασε τη ζωή του στο σεισμό της Τουρκίας, ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός κάτω από τα χαλάσματα 

 
 
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι Γκανέζος μεσοεπιθετικός Κριστιάν Ατσού έχασε τη ζωή του όντας εγκλωβισμένος κάτω από τα χαλάσματα μετά τον φονικό σεισμό.

Ο ατζέντης του Κριστιάν Ατσού επιβεβαίωσε ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός από τη Γκάνα βρέθηκε νεκρός κάτω από τα χαλάσματα του σπιτιού του, με τον μάνατζερ του, Μουράτ Ουζουνμεχμέτ να επιβεβαιώνει τη θλιβερή είδηση μέσω ανάρτησης στο Τwitter.

«Φτάσαμε στο άψυχο σώμα του. Τα υπάρχοντά του εξακολουθούν να μεταφέρονται. Βρέθηκε επίσης το τηλέφωνό του», δήλωσε ο Uzunmehmet στο DHA.

Ο μέσος Άτσου πέρασε τέσσερις σεζόν στην Τσέλσι πριν από τη μόνιμη μεταγραφή του στη Νιούκαστλ το 2017. Τον Σεπτέμβριο υπέγραψε στην τουρκική Hatayspor, ομάδα της Super Lig.

Τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης βρήκαν το πτώμα του Atsu εκεί όπου διέμενε στο Ronesans Residence, ένα συγκρότημα πολυώροφων πολυτελών διαμερισμάτων που καταστράφηκε στην πόλη Antakya στο Hatay.

Αντίθετα, εξακολουθεί να αναζητείται ο τεχνικός διευθυντής της Χατάισπορ, Τανέρ Σαβούτ, επίσης αγνοούμενος από την ημέρα που χτύπησε ο εγκέλαδος. 

Πηγή: dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)