Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γλώσσα λανθάνουσα… (Video)

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2023/02/Screenshot_1-4-1024x473.jpg 

Τις προεκλογικές περιοδείες φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εν μέσω των συνεχόμενων αποκαλύψεων που βαραίνουν τόσο τον ίδιο για το σκάνδαλο των υποκλοπών όσο και την κυβέρνησή του για τις σχέσεις στελεχών με την Greek Mafia.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Δυτική Μακεδονία εκθειάζοντας τα… «έργα» που έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνηση του, ενώ έταξε και ανακοινώσεις σχετικά με το ζήτημα των συνταξιούχων που δεν είδαν τις περιβόητες αυξήσεις, λόγω προσωπικής διαφοράς.

Ο ίδιος τη Δευτέρα πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πτολεμαΐδα, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ποτέ καμία κυβέρνηση δεν χρειάστηκε να διαχειριστεί τόσες κρίσεις, όσες η δική μας». Όμως ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του προκάλεσε ιδιαίτερη αμηχανία στους παρευρισκόμενους, καθώς είπε ότι: «Τηρήσαμε τις βασικές μας δεσμεύσεις. Μειώσαμε τους μισθούς», χωρίς καν να καταλάβει ότι έκανε λάθος.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί οι πρωθυπουργικές γκάφες, αφού από την Καστοριά αυτή τη φορά ο κος Μητσοτάκης υποσχέθηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η κυβέρνησή του θα «διασφαλίσει τις μειώσεις των συντάξεων».

Ωστόσο, σχετικά με τη λανθασμένη αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, μια αρχαία λαϊκή ρήση λέει: «Γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει»…

Δείτε τα βίντεο:



Πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)