Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Κατεβαίνει τελικά στις εκλογές ο Κώστας Αχ. Καραμανλής - Πώς κλείδωσε η υποψηφιότητά του

Κώστας Αχ. Καραμανλής 

 

Πληροφορίες από το «γαλάζιο» στρατόπεδο αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης «άφησε» το βάρος της κρίσιμης απόφασης στον ίδιο τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος επιθυμεί να κατέβει στις εκλογές. 


Κλείδωσε η συμμετοχή του Κώστα Αχ. Καραμανλή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις Σέρρες, καθώς φαίνεται πως είναι οριστική η απόφαση του Σερραίου πολιτικού με το βαρύ όνομα να κατέβει στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαίου σε συννενόηση με τον πρωθυπουργό

Πληροφορίες από το «γαλάζιο» στρατόπεδο αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης «άφησε» το βάρος της κρίσιμης απόφασης στον ίδιο τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος επιθυμεί να κατέβει στις εκλογές. Όπως αναφέρουν, άλλωστε, άνθρωποι με γνώση των διαδικασιών, ο παραιτηθείς υπουργός στάθμισε όλα τα δεδομένα και αποφάσισε ότι ο τελικός κριτής για τις πολιτικές ευθύνες του και την επόμενη μέρα της πολιτικής παρουσία του, θα πρέπει να είναι οι πολίτες - ψηφοφόροι.

«Ο Κώστας Καραμανλής είναι αυτοδικαίως υποψήφιος βουλευτής, διότι δεν είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει κάνει το παραμικρό, δεν έχει καμία δικαστική απόφαση εις βάρος του, βλέπε Παππάς και οι άλλοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δική του», είπε, άλλωστε, πρόσφατα η Ντ. Μπακογιάννη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης, ερωτηθείς από τον Στ. Θεοδωράκη στην συνέντευξή του στον ALPHA και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», είχε πει ότι το ζήτημα των ψηφοδελτίων θα το συζητούσε με τον κ. Καραμανλή «όταν έρθει η ώρα».

Πηγή: imerisia.gr

1 σχόλιο:

(3)