Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Πιπιλή για Τέμπη: Η ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να ντρέπεται να κατεβαίνει στις διαδηλώσεις

Πιπιλή για Τέμπη: Η ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να ντρέπεται να κατεβαίνει στις διαδηλώσεις
«Μην ξανακούσουμε ότι δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι, γιατί τότε θα τους δώσουμε στην κριτική της κοινωνίας που ήδη την κάνει», απείλησε η Φωτεινή Πιπιλή, με φόντο το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μπορεί οι εργαζόμενοι στο σιδηροδρομικό δίκτυο να είχαν επισημάνει με όλους τους τρόπους τον κίνδυνο δυστυχήματος πριν από τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ωστόσο η Φωτεινή Πιπιλή τους έβαλε για τα καλό στο «στόχαστρό» της, ταυτιζόμενη προφανώς με τη «γραμμή» ότι για όλα φταίει ο μοιραίος σταθμάρχης.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι η ΑΔΕΔΥ δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στις διαδηλώσεις και απείλησε ότι δεν θα επιτρέψει να ακούσει ξανά ότι δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι, διότι τότε «θα τους δώσουμε στην κριτική της κοινωνίας που ήδη την κάνει».

«Η ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να ντρέπεται να κατεβαίνει στις διαδηλώσεις. Η ΑΔΕΔΥ να πάρει ένα πανό και να πει ‘ντροπή μας που εκπροσωπούμε ένα μεγάλο κομμάτι τέτοιων συνδικαλιστών και εργαζομένων’, διότι έχουμε εδώ ένα συνολικό έγκλημα», είπε η Φωτεινή Πιπιλή και πρόσθεσε: «Τη νοοτροπία και τον συνδικαλισμό τον εκτρέφει η κάθε ΑΔΕΔΥ, κάθε Ομοσπονδία, κάθε ΟΛΜΕ, που δέχεται αυτή την εγκληματική συμπεριφορά εργαζομένων. Μην ξανακούσουμε ότι δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι, γιατί τότε θα τους δώσουμε στην κριτική της κοινωνίας που ήδη την κάνει».

 Πηγή: ieidiseis.gr

2 σχόλια:

(3)