Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ δεν κατεβαίνει στις εκλογές του Ιούνη και στηρίζει ΚΚΕ

 Εκλογές 2023: Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ δεν κατεβαίνει στις εκλογές του Ιούνη και στηρίζει ΚΚΕ


 

"Άσκοπη" χαρακτηρίζει την κάθοδό του στις δεύτερες εκλογές το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ και καλεί όσους το ψήφισαν να στηρίξουν ΚΚΕ. Οι λόγοι που το προτείνει.

Στην ανακοίνωση ότι δεν θα πάρει μέρος στις ερχόμενες εκλογές το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ προχώρησε ο πρόεδρός του, Νίκος Λούβρος.

Ο κ. Λούβρος, αναφέρει πως το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που το τίμησαν καθώς επίσης και τους εθελοντές και τους υποψηφίους, ενώ στη συνέχεια σημειώνει πως προχώρησαν στην απόφαση να μην συμμετάσχουν στις ερχόμενες εκλογές - που όλα δείχνουν πως θα διεξαχθούν στις 25 Ιούνη - καθώς το θεωρούν "άσκοπο".

Στη συνέχεια, απευθύνει κάλεσμα σε όσους τίμησαν το κόμμα με την ψήφο τους "να στηρίξουν εκλογικά το ΚΚΕ που σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας" όπως ξεκαθαρίζει.

"Σε προσωπικό επίπεδο, με την συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή αγωνιστή" υπογραμμίζει τέλος ο κ. Λούβρος.

Η ανακοίνωση του Κ.Ο.Τ.Ε.Σ

Εκλογές 2023: Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ δεν κατεβαίνει στις εκλογές του Ιούνη και στηρίζει ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)