Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Να παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας

ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ  ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 

ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ

 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ  ΣΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 

Χ. ΜΠΑΤΣΗ

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , μερίδα της αντιπολίτευσης του Δήμου Αλμωπίας , επανέφερε το θέμα της απ ευθείας ανάθεσης προμήθειας από την αδερφή του Δημάρχου.

Ο Δήμαρχος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, για ένα θέμα που ασφαλώς  και προφανώς δεν έχει και ιδιαίτερη ανάμειξη , αφού αυτή έγινε από την ΔΗΚΕΑ.

Σε κάποια στιγμή στην δικαιολογημένη αγανάκτησή του επιχείρησε να πει ότι δεν φτάνει που της χρωστάν τόσα χρόνια , την κατηγορούν και από πάνω.

Άλλο το ΄ένα όμως και  άλλο το άλλο. Αν η ΔΗΚΕΑ της χρωστά , οφείλει να την πληρώσει , ΄’οπως και όλους .

Να εκθέτουν όμως τον Δήμαρχο για μια απ ευθείας ανάθεση 1.000 ευρώ,κάθε άλλο , παρά τιμητικό είναι . Το χειρότερο δε , είναι το γεγονός  ότι ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ που έκανε την ανάθεση , ήταν παρόν  και δεν μίλησε καθόλου. Να εξηγήσει στο δημοτικό συμβούλιο , όπως είχε  την αυτονόητη υποχρέωση ,ότι ήταν δική του πρωτοβουλία. Δεν εκτίμησε καν το γεγονός ότι ο Δήμαρχος και κουμπάρος τον ανέσυρε από την αφάνεια  , αφού δεν είχε εκλεγεί  και τον διόρισε πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ. Του άφησε εν λευκώ πεδίο δράσης , με άφθονα κονδύλια να κάνει εκδηλώσεις ,  στις οποίες ανταποκρίθηκαν  με μεγάλη προθυμία  οι συμμετέχοντες επαγγελματίες , αλλά είχαν ελάχιστη απήχηση λόγω κακής έως ανύπαρκτης προβολής και επικοινωνίας.

Ίσως στο δημοτικό συμβούλιο να μην  είχε , λόγω αδυναμιών ή απειριών , να αναλάβει τις όποιες ευθύνες του και να μην επιτρέψει να πυροβολούν  τον δήμαρχο για δικές του « εξυπνάδες»  και  έμμεσες δηλώσεις υποταγής . Έστω και με καθυστέρηση οφείλει να κάνει το αυτονόητο. Να παραιτηθεί. Με αυτό τον τρόπο θα απαλλάξει και τον δήμαρχο από την γκρίνια συνεργατών του που θεωρούν ότι τον «αβαντάρει» σε σημείο προκλητικό και σε βάρος τους. Μάλιστα μερικοί από αυτούς υποστηρίζουν  ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και θεωρεί την ΔΗΚΕΑ , φέουδο του.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)