Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Οι «κομμένοι» της Ζωής Κωνσταντοπούλου δίνουν αύριο συνέντευξη Τύπου

Οι «κομμένοι» της Ζωής Κωνσταντοπούλου δίνουν αύριο συνέντευξη Τύπου
 
 
Τις μεθοδεύσεις που έγιναν ώστε να βρεθούν πιο χαμηλά, σε μη εκλόγιμες θέσεις, θα καταγγείλουν αύριο, στο «Elia Ermou Athens», επτά υποψήφιοι βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας.
Συνέντευξη Τύπου παραχωρούν αύριο, Τρίτη, οι «κομμένοι» υποψήφιοι βουλευτές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα καταγγείλουν τις μεθοδεύσεις που έγιναν για να βρεθούν πιο χαμηλά, σε μη εκλόγιμες θέσεις, στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας.

Οι επτά υποψήφιοι βουλευτές, οι οποίοι ως επί το πλείστον αναδείχθηκαν πρώτοι σε ψήφους στις εκλογικές περιφέρειες τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου, θα σταθούν στην ηθική πλευρά τους ζητήματος, θα ανακοινώσουν και επίσημα ότι αίρουν τη στήριξή τους στην Πλεύση Ελευθερίας αν και θα συμμετάσχουν στις λίστες, αφού αυτές έχουν ήδη κατατεθεί και δεν μπορούν να αλλάξουν.

«Σκοπός αυτής της συνέντευξης είναι να συζητηθούν όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά τις εκλογές στις 21.05.2023 και τα οποία προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση πολλών υποψηφίων του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας διότι ποτέ έως σήμερα δεν έχει συμβεί τόσο εξόφθαλμη παραβίαση της έκφρασης, της βούλησης των ψηφοφόρων, συνεπώς και της δημοκρατίας. Θα απαντηθούν επίσης όλα όσα προσβλητικά για εμάς τους ψηφισμένους υποψηφίους βουλευτές ακούστηκαν από την κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία χωρίς ίχνος ντροπής, προσπάθησε προσβάλλοντάς μας να δικαιολογήσει τις πρακτικές της», αναφέρουν στη σχετική πρόσκληση.

Η συνέντευξη Τύπου των παρακαμφθέντων υποψηφίων βουλευτών θα πραγματοποιηθεί στο «Elia Ermou Athens», στην οδό Ερμού 15-17, στη μία το μεσημέρι.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)