Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Οι βουλευτές της Ν,Δ, μάλλον δουλεύουν τον κόσμο για τις ζημιές στα αγροτικά προϊόντα



Το τελευταίο χρονικό διάστημα  οι νεοκλεγμένοι βουλευτές της Ν.Δ. στο νομό με ανακοινώσεις τους στον τοπικό τύπο ,έκαναν γνωστό ότ πραγματοποίσαν επιτόπιες επισκέψεις στον κάμπο και διαπίστωσαν τις ζημίες  στα αγροτικά προϊόντα.

Τα δελτία τύπου συνοδεύονταν μάλιστα με ανάλογες φωτογραφίες . Περιλάμβαναν και  σχετικές επιστολές προς τους αρμόδιους. Φαίνεται όμως ότι όλα ήταν ένα ψέμα, διότι αν πιστέψουμε σχετικό χθεσινό δημοσίευμα  δεν κατάφεραν να πείσουν ούτε τον ομοϊδεάτη  τους δήμαρχο Αλμωπίας για κάτι τέτοιο . Αυτο τουλάχιστον προκύπτει από δημοσίθευμα  πρώην εδικού συνεργάτη δημοσιογράφου  του δημάρχου ο οποίος γράφει σχετικά 

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε για λίγο την Πέλλα και την Αλμωπία, ωστόσο ο Χρήστος Μπάτσης βρήκε ευκαιρία και έθεσε στον πρώην Υπουργό Ανάπτυξης μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την περιοχή της Αλμωπίας. 

Ο  δήμαρχος  Αλμωπίας, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που παρέθεσε γεύμα προς τιμή του πρώην Υπουργού και της συνοδείας του ( σ.σ. ποιος πλήρωσε άραγε τον βαρκάρη;) βρήκε την ευκαιρία και έθεσε στον Άδωνι Γεωργιάδη όλα τα ζητήματα της Αλμωπίας. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Μπάτσης παρέδωσε φάκελο προς τον πρώην Υπουργό με Αναλυτική καταγραφή των ζημιών πού έχουν υποστεί οι αγρότες της Αλμωπίας και αφορούν το κεράσι, το ροδάκινο και το τριφύλλι,  ζητώντας από τον Άδωνι Γεωργιάδη την οικονομική ενίσχυση του αγροτικού κόσμου. (σ.σ. Άρα μέχρ τώρα δεν έχει γίνει τίποτα από κανέναν , Όλα ήταν αέρας κοπανιστός  και φανταστικά σενάρια)  

2 σχόλια:

(3)