Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Στη Θεσσαλονίκη ο Εκόνγκ για τον ΠΑΟΚ – Ακολουθούν Μπάμπα και Σαματά

Στη Θεσσαλονίκη ο Εκόνγκ για τον ΠΑΟΚ – Ακολουθούν Μπάμπα και Σαματά

  

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Εκόνγκ, ακολουθούν Μπάμπα και Σαματά

 

Ο ΠΑΟΚ από σήμερα θα βρίσκεται σε Ολλανδικό έδαφος και το μυαλό του βρίσκεται στη μεταγραφική ενίσχυση, όντας έτοιμος να προσθέσει τρεις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, με τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό, Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ να είναι η πρώτη κίνηση του δικεφάλου.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να φτάσει σήμερα στις 12:00 στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κλειδώσει το deal του ΠΑΟΚ με την Γουότφορντ για την απόκτηση του.

Αμέσως μετά το τυπικό του πράγματος και την υπογραφή του συμβολαίου διάρκειας τριών ετών, ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να μεταβεί στο Τέχελεν όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου έως και τις 17 Ιουλίου.

Μετά τον Εκόνγκ σκυτάλη παίρνουν οι Μπάμπα και Σαματά!

Από εκεί και πέρα, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, ο δικέφαλος του βορρά είναι έτοιμος να περάσει στο παρασύνθημα, τόσο στη περίπτωση του Μπάμπα Ράχμαν όσο και σε εκείνη του Αλί Σαματά.

Όσον αφορά τον Γκανέζο αριστερό μπακ, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι καθώς οι συζητήσεις των δύο πλευρών απέδωσαν καρπούς και μένει να σφραγιστεί η πλήρης συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον 28χρονο και τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για τον Αλί Σαματά που είναι ο εκλεκτός των ασπρόμαυρων για την κορυφή της επίθεσης, με τον φορ από την Τανζανία να απουσιάζει από τη χθεσινή (2/7) προπόνηση της Φενέρμπαχτσε και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη.

Tο μόνο που απομένει για να ντυθεί ο παίκτης στα ασπρόμαυρα είναι η αποδέσμευση του από την τουρκική ομάδα, κάτι που φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να συμβεί.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ προχωρά την πρώτη φάση της ενίσχυσης του και στοχεύει σε ακόμη 4-5 κινήσεις καθώς έχει βάλει στο πλάνο του την απόκτηση δύο χαφ, δύο μεσοεπιθετικών αλλά και ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, με τον Τόμας Κεντζιόρα να είναι το φαβορί για τη τελευταία θέση.

 Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)