Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Καταθέτουν ως κατηγορούμενοι ο Δήμαρχος Αλμωπίας και συνεργάτες του


ΚΛΗΣΕΙΣ  να απολογηθούν ως εν δυνάμει κατηγορούμενοι ,  φέρονται να πήρανε  ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χ. Μπάτσης και συνεργάτες του, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις οποίες μεταφέρουμε με επιφύλαξη.

Σύμφωνα με αυτές καλούνται αρχικά να δώσουν εξηγήσεις  για απ ευθείας αναθέσεις έργων , στα ίδια ή συγγενικά πρόσωπα  με μηδενικές ή πολύ μικρές εκπτώσεις.

 Ο Δήμαρχος  καλείται να δώσεις εξηγήσεις για τις απ ευθείας αναθέσεις εργασιών στο Αναψυκτήριο των Λουτρών , ως Πρόεδρος της επιχείρησης. Ακόμα για πολεοδομικές παραβάσεις στην Αριδαία.

Αρχικά η καταγγελία κυκλοφόρησε ως φήμη. Την είχε ταχυδρομήσει από την Χαλκηδόνα , άτομο με το όνομα Χ. Παπαδόπουλος (προφανώς ψευδώνυμο) Πολίτης με το ίδιο όνομα , σύμφωνα πάντα με πληροφορίες κλήθηκε στην αστυνομία , όπου δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , ‘έγινε λόγος για την καταγγελία , όχι όμως για περιεχόμενό της . Σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις από τον κύκλο της αντιπολίτευσης , μέχρι τώρα από την τακτική των απ ευθείας αναθέσεων ο Δήμος έχει ζημιωθεί πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

 

‘ι Σύμφωνα με ‘άλλες πληροφορίες η καταγγελία έχει γίνει από πρόσωπο  που γνωρίζει πολλά .Κατάγεται από το χωριό του Δημάρχου και έχει αποκλειστεί από κάθε δουλειά που αναθέτει ο Δήμος .

 

3 σχόλια:

  1. Επίσης και μια σκεπή ανάθεση στην Ορμα που στοίχισε όσο η σκεπή του γυμναστηρίου!!!!!!Εννοείται στον γνωστό εργολάβο από το χωριό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όπου και να ζει εσύ γιατί ζοριζεσαι. ο νόμιμος δεν έχει να φοβηθεί . αντιθέτως επίκειται τον έλεγχο. το λαμογιο ο παράνομος και τα αρπαχτικα φοβούνται τον έλεγχο. ο καθένας ας το σκεφτεί καλά, όταν κάθεται σε καρέκλα ευθύνης, τι προτείνετε και αν είναι νόμιμο ας το κάνει. αυτές τις απ ευθείας αναθέσεις και με έκπτωση 1 και 2%.ΝΤΡΟΠΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)