Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

.ΧΡ. ΜΠΑΤΣΗΣ:Νομίζει ότι είναι ο Μέγας Ναπολέων


Ο απερχόμενος δήμαρχος Αλμωπίας νοιώθοντας πλέον ότι ο χρόνος του τελειώνει ,έχει αρχίσει όπως δίνει την εντύπωση  να παραφέρεται και να νοιώθει ως Μέγας Ναπολέων . Περιμένει στις διάφορες εκδηλώσεις να τον προσκαλούν επίσημα με τιμές αρχηγού κράτους.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε από την ΔΟΞΑ Μεγαπλατάνου στον χορό της τη Πέμπτη στο γήπεδο του χωριού. Άλλωστε η γνωστοποίηση της εκδήλωσης ήταν μια ανοικτή δημόσια πρόσκληση προς όλους. Ο  Μπάτσης όμως ήθελε ειδική  πρόσκληση και τεμενάδες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί επίσημοι. ΄Οπως και υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από τον συνδυασμό και του δημάρχου. Οι άνθρωποι της Δόξας από ευγένεια κάλεσαν τον δήμαρχο να απευθύνει έναν μικρό χαιρετισμό, θεωρώντας ότι είναι παρόν, . Τότε πετάχτηκε ο κουμπάρος του Μπάτση  και προκλητικά διορισμένος πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, εγκαλώντας τους επειδή δεν τον κάλεσαν επισήμως. Όπως ήταν φυσικό εισέπραξε  την γενική αποδοκιμασία του κόσμου. Κατ επέκταση την εισέπραξε και ο δήμαρχος. Φυσικά τα σχόλια  πήρανε φωτιά.  Η στάση του δημάρχου αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την μικροψυχία του.Την απαξιωτική στάση του προς την εθελοντική προσφορά των δημοτών . Ο δε Μεγαπλάτανος είναι ένα από τα ήσυχα και φιλότιμα χωριά που δεν δημιουργεί προβλήματα. Αθόρυβο και δημιουργικό. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τεράστια προσφορά στον τόπο τους. Λίγος σεβασμός δήμαρχε δεν θα έβλαπτε. Ντροπή και μόνο ντροπή είναι η λέξη που ταιριάζει για την συμπεριφορά σου.


 

1 σχόλιο:

  1. Ο κόσμος μόλις ενημερώθηκε ότι ο δήμαρχος δεν καλέστηκε, ενώ καλέστηκαν όλοι οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι αντέδρασε υπέρ του Μπάτση. Γράψτε και καμιά αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)