Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΚΎΔΡΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌς ΠΟΥ ΣΚΌΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕ

 

 

 

 

Πήγε στη Σκύδρα, πήρε την καραμπίνα και τη σκότωσε»



Η αναφορά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στα όσα έγιναν το πρωί

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καλαμαριάς μετά την αποκάλυψη μιας ακόμα γυναικοκτονίας, όταν σήμερα το πρωί 38χρονος αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε την 38χρονη πρώην σύζυγό του, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα έδωσε τέλος στη ζωή του.
Όλα αυτά έγιναν ενώ τα παιδιά του πρώην ζευγαριού βρίσκονταν στο σχολείο, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν κάποιο σημείωμα του γυναικοκτόνου και αυτόχειρα ώστε να διαπιστωθεί ο λόγος για τον οποίο οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη πράξη.
Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας, ο δράστης πήγε στη Σκύδρα όπου εκεί είναι το πατρικό του σπίτι, πήρε την καραμπίνα, και σκότωσε το πρωί την πρώην σύζυγό του.
 «Του λέγαμε να φτιάξει την ζωή του, έψαχνε να βρει σπίτι. Την αγαπούσε πάρα πολύ. Είχαν πάρει διαζύγιο αλλά ήταν στα δικαστήρια. Υπήρχαν προστριβές. Αυτός έλεγε ότι την αγαπούσε».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν:
Πρωινές ώρες σήμερα (12-09-2023) αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή της Καλαμαριάς έπειτα από κλήση στο Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης σχετικά με πυροβολισμούς από προερχόμενους από το εσωτερικό πολυκατοικίας.
 

Κατά την άφιξη των αστυνομικών βρέθηκε νεκρή στο διάδρομο έξωθεν της εισόδου του διαμερίσματός της, 42χρονη ημεδαπή, ενώ πλησίον της εντοπίστηκε επίσης νεκρός, ο 38χρονος ημεδαπός πρώην σύζυγός της.

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, στο προαναφερόμενο σημείο, ο 38χρονος έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος της 42χρονης τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και Ιατροδικαστής του Α.Π.Θ., ενώ Ψυχολόγοι του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης συνέδραμαν παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη στα ανήλικα τέκνα τους.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)