Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Φημολογία και πάλι για νέα δημοσκόπιση στην Αλμωπία


 

Οργιάζει από το πρωί της Τετάρτης και πάλι η φημολογία για νέα δημοσκόπηση στον Δήμο Αλμωπίας , λίγες μέρες  πριν τις εκλογές .

Μέχρι  τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν έγινε από επίσημη εταιρεία, από ποια και για λογαριασμό τίνος.  Σύμφωνα  τους διαδίδοντες , ο Νίκος Παρούτογλου προηγείται σταθερά ,αλλά όχι με τον αρχικό αέρα που έδειχνε να έχει. Δεύτερος ο Δ. Μπίνος που έχει μειώσει την απόσταση από τον πρώτο. Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Χρήστος Μπάτσης  , ο οποίος φέρεται να έχασε και άλλο έδαφος τις τελευταίες μέρες. Φαίνεται ότι όσα διαδόθηκαν περί συγκρότησης συνδυασμού « μισθοφόρων»που ουδέποτε διαψεύστηκαν και  τα ‘άστοχα  σποτάκια στο διαδίκτυο που τον γελοιοποίησαν τελείως , οι έντονες βολές της αντιπολίτευσης για  αδιαφάνεια, σπατάλες   και κακοδιαχείριση στον Δήμο και τα Λουτρά  που δεν διαψεύστηκαν , τον «πάτωσαν» και άλλο

Προσπαθήσαμε να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για την δημοσκόπηση , χωρίς όμως αποτέλεσμα. Να θυμίσουμε ότι φημολογία υπήρχε και πριν την συγκρότηση των συνδυασμών , για δυο δημοσκοπήσεις, που όπως αποδείχτηκε αργότερα πράγματι είχανε  γίνει.

Συνεπώς αναμένεται να υπάρξει και δεύτερη Κυριακή , στην οποία θα  αναμετρηθούν ο Νίκος Παρούτογλου με τον Δημήτρη Μπίνο.

 

 

4 σχόλια:

  1. Εισαι πολύ γελοίος ρε σαμανδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τααααααααααααααα
      Πάνε να κρύψει την επερχόμενη νίκη Γούλη του Ιωαννίδη.
      Τίποτα δε μας σταματάει.

      Διαγραφή
  2. 8/10/2023 Νέος δήμαρχος Αλμωπίας Νικόλαος Παρούτογλου.
    Τα γκάλοπ και τα υπόλοιπα είναι γνωστά κόλπα καί τα διαδίδουν δήθεν εμπιστευτικά οι γνωστοί τρίτοι της Κυριακής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα φάτε τσαπου που δεν θα τελειώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)