Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

ΜΑΤ έσπασαν τζαμαρία πολυκατοικίας, επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους..




Ένταση στους δρόμους των Εξαρχείων, μετά το πέρας της δυναμικής πορείας μνήμης για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου. Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν χημικά και κρότου λάμψης και εξαπέλυσαν επίμονο «κυνηγητό» κατά διαδηλωτών, προχωρώντας μάλιστα σε 29 προσαγωγές...



Βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα καταγράφει διμοιρία των ΜΑΤ να σπάζουν τζαμαρία σε είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια. 

Επίσης, αστυνομικές δυνάμεις έριξαν χημικά και απώθησαν με τις ασπίδες τους φωτορεπόρτερ μπροστά στο μνημείο του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Εξάλλου, σύμφωνα με την «Αυγή», άντρες των ΜΑΤ επιχείρησαν να χτυπήσουν δημοσιογράφο της εφημερίδας που κάλυπτε τα γεγονότα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή και μέλους της οργάνωσης «Αναμέτρηση» στα Εξάρχεια.

Σημειώνεται ότι πριν καν ξεκινήσει η πορεία, έγιναν 67 «προληπτικές προσαγωγές» από τους αστυνομικούς, η παρουσία των οποίων ήταν έντονη και ισχυρή.

 

2 σχόλια:

  1. Ο σύντροφός που ήταν διπλα του και τα είδε όλα γιατί δεν πήγε να καταθέσει μήπως επειδή τον πυροβόλησαν πράκτορες που ήθελαν νεκρό έναν αθώο όπως στο Μετσόβιο το 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι πιωμένος μπήκες ρε τενεκέ; Αν διαβάσεις αυτό που έγραψες θα ζητάς μετάφραση στα ελληνικά που δεν ξέρεις.

      Διαγραφή

(3)