Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Εκδήλωση Δημοτικού σχολείου Σαρακηνών με τον δημοφιλή Γιάννη Σερβετα

Οι 21 μαθητές του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Σαρακηνών μαζί με δασκάλους, γονείς και φίλους καλωσόρισαν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο χώρο του Δημοτικού τον συγγραφέα και συμπαρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής «Ράδιο           Αρβύλα»  Γιάννη Σερβετά

 ο οποίος ήρθε μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου στα πλαίσια εορτασμού απόκτησης βιβλιοθήκης για το Δημοτικό, που το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το δώρισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακηνών "Αγγελής Γατσος ". 


περίπου δύο ώρες με τον καλεσμένο να έχει βγει φωτογραφίες με όλους, να υπογράφει τα βιβλία του «τα πέντε αδέρφια» και « ο δαγκωμένος κουραμπιές» ενώ έκανε μια απολαυστική παρουσίαση της πορείας του στη συγγραφή με ιστορίες, αστεία και ανέκδοτα παροτρύνοντας με τον χειμαρρώδη λόγο του και τον πληθωρικό του χαρακτήρα ακόμη περισσότερο τα παιδιά να διαβάζουν και να προσπαθούν με κάθε τους στόχο στη ζωή.

Ο δημοφιλής «Γιάννης ο όμορφος» ή «ο Γιάννης του Ράδιο Αρβύλα» απίστευτα προσιτός και καταδεχτικός άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε στον καλεσμένο αναμνηστικό βιβλίο του ήρωα της Επανάστασης του 1821 «Αγγελή Γάτσου» και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα της περιοχής μας ενώ στο χώρο υπήρχε μπουφές για μικρούς και μεγάλους.

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους για την ανταπόκριση τους στην εκδήλωση.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το διδακτικό προσωπικό και οι μικροί μαθητές του Δημοτικού σχολείου Σαρακηνών.

Η εκδήλωση διήρκεσε
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)