Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Ο Πακιστανός υπουργός «αδειάζει» Άδωνι: Deal με την Ελλάδα - 500.000 μετανάστες για τις κατασκευές

Ο Πακιστανός υπουργός «αδειάζει» Άδωνι: Deal με την Ελλάδα - 500.000 μετανάστες για τις κατασκευές
 
 
Άλλα λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης και άλλα ο Πακιστανός υπουργός για τους μετανάστες που θέλει η Ελλάδα.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέβαλε κομματική πειθαρχία για να περάσει η τροπολογία για τους μετανάστες, εν μέσω της οργισμένης αντίδρασης του Αντώνη Σαμαρά, που καταψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωνε ότι το μέτρο αφορά μόνο 30.000 μετανάστες. Αλλά τα σχέδια της κυβέρνησης φαίνεται πως είναι άλλα, σύμφωνα με τον υπουργό του Πακιστάν. Η Ελλάδα θέλει 500.000 μετανάστες, ιδιαίτερα για τον τομέα των κατασκευών, όπως «μαρτύρησε».

Ο Πακιστανός υπουργός Jawad Sohrab, υπεύθυνος για τους Πακιστανούς που ζουν στο εξωτερικό, ανέβασε μια ανάρτηση στο Χ όπου δείχνει τη συνάντησή του με τον Αδωνη Γεωργιάδη και συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η συνάντησή μου με τον Έλληνα υπουργό Εργασίας @AdonisGeorgiadi ήταν εξαιρετικά παραγωγική στην εξερεύνηση ισχυρών συνεργασιών. Εστιάζουμε στην κάλυψη της ανάγκης της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες, ιδιαίτερα στον τομέα των κατασκευών. InShaAllah (σ.σ. Θέλημα Θεού) τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία G2G με την Ελλάδα, η οποία θα ξεκλειδώσει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα για τους Πακιστανούς μας».

Όπως κι αν τους μετρήσεις κανείς, άλλο 30.000, άλλο μισό εκατομμύριο...

ΠΑΣ.

 Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

(3)