Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης, βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη...



Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης, στον οποίο εδώ και λίγες μέρες είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι...


Το θρίλερ ολοκληρώθηκε σήμερα, με τους χειρότερους φόβους να επιβεβαιώνονται, καθώς λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα βρέθηκε πτώμα σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Λίγο μετά επιβεβαιώθηκε πως ανήκει στον Μπάμπη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν απ' τις 4 Ιανουαρίου.


Σε πρώτη φάση το πτώμα αναγνωρίστηκε απ' τα ρούχα, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του Μπάμπη.


Σύμφωνα με πληροφορίες το άψυχο σώμα του 31χρονου βρισκόταν σε θέση πρνηνηδόν και σε αρκετά προχωρημένη σήψη. Διασώστης που συμμετείχε στις έρευνες ανέφερε πως «βρέθηκε μέσα σε βάλτο, δεμένο πάνω σε βαρύ αντικείμενο προκειμένου να κρατήσει το άψυχο σώμα του Μπάμπη κάτω από την επιφάνεια».

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες για τον εντοπισμό άλλων ευρημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι αργά το απόγευμα κάποιο όπλο ή κινητό τηλέφωνο.

Αναμένονται οι διαδικασίες ταυτοποίησης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μετά την μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου.

«Δεν σπάει»

Ο 50χρονος έφτασε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Σύμφωνα με το messolonghivoice.gr. ο 50χρονος δεν ομολόγησε το έγκλημα.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη καθώς κατά τις καταθέσεις του προανακριτικά φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που όπως είναι γνωστό είδε εν ζωή τον Μπάμπη. Ο ίδιος είχε πει στους αστυνομικούς πως ο 31χρονος του είχε ζητήσει να τον μεταφέρει οδικώς με το αυτοκίνητό του σε περιοχή, προκειμένου να πάει για κυνήγι.

Επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του ήταν επίσης ότι, σύμφωνα με το υλικό από τις κάμερες, ο 50χρονος ακολούθησε εκείνο το βράδυ διαφορετική διαδρομή από αυτήν που περιέγραψε

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οι τοξικολογικές εξετάσεις διαψεύδουν τον ισχυρισμό του ότι το βράδυ της εξαφάνισης βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου αποκλείει ο 51χρονος φίλος του να έδρασε μόνος.

Απ' την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση της εξαφάνισης κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι ο 50χρονος κρεοπώλης χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό στον 31χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)