Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Βρέθηκαν οι 15 που ζητούν ονομαστική για τα ομόφυλα ζευγάρια

Βρέθηκαν οι 15 που ζητούν ονομαστική για τα ομόφυλα ζευγάρια
 

 Το «κρυφτούλι» με το αν και ποιος θα καταθέσει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ολοκληρώνεται.

Το «κρυφτούλι» με το αν και ποιος θα καταθέσει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, κατά την ψήφιση του την ερχόμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια της Βουλής, δείχνει να ολοκληρώνεται.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κάλεσε σήμερα από το βήμα της Βουλής βουλευτές άλλων κομμάτων να ανταποκριθούν στο προσκλητήριο για την υπογραφή του σχετικού αιτήματος για την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας. «Καταθέτω στα πρακτικά τις 12 υπογραφές των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης. Ελάτε στη γραμμή της λογικής, στην γραμμή του ορθολογισμού. Θέλουμε 3 Έλληνες ακόμα. 3 Έλληνες πατριώτες» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Ελληνικής Λύσης αναφέρουν πως, εντέλει, έχουν βρεθεί περισσότεροι βουλευτές, από τους 3 που χρειάζονται, που θα συνυπογράψουν το αίτημα για την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο. Πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, 
ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται πως το iEidiseis νωρίτερα σήμερα έγραφε για «το κρυφτούλι της ονομαστικής» σημειώνοντας πως «το γαϊτανάκι των προθύμων ήδη ξεκίνησε. Χωρίς, ωστόσο, να πληρούν τις προϋποθέσεις.

Χρειάζονται 15 υπογραφές βουλευτών ώστε να υποβληθεί το αίτημα - ένας αριθμός που ούτε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έσπευσε πρώτος να εκδηλώσει ενδιαφέρον, διαθέτει, αλλά ούτε οι Σπαρτιάτες ούτε και η Νίκη που έκαναν γνωστή την πρόθεση τους να ζητήσουν την διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας. Ανοίγει έτσι ο δρόμος για μια διακομματική υπερσυντηρητική συννενόηση μεταξύ τους ώστε να καταστεί εφικτός ο σχεδιασμός;

Μένει να αποδειχθεί σύντομα»…

Χ.

Πηγή: ieidiseis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)