Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Καταγγελία Καρυστιανού: Ο Αγοραστός μου είπε ότι ο Τριαντόπουλος διέταξε το μπάζωμα στα Τέμπη

 Καταγγελία Καρυστιανού: Ο Αγοραστός μου είπε ότι ο Τριαντόπουλος διέταξε το μπάζωμα στα Τέμπη

 

 
 Το εξώδικο που έστειλε η μητέρα θύματος στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και η απάντηση που έλαβε από τον τότε περιφερειάρχη

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα θύματος στην τραγωδία των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, αναφορικά με το ποιος έδωσε την εντολή να μπαζωθεί άρον-άρον ο χώρος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, με τον κίνδυνο να αλλοιωθούν ή να εξαφανιστούν στοιχεία.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η κ. Καρυστιανού αποκάλυψε ότι είχε στείλει εξώδικο στον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, καθώς είχε μάθει ότι το μπάζωμα έγινε από την Περιφέρεια. Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, έλαβε γραπτή απάντηση από τον κ. Αγοραστό, ο οποίος ανέφερε πως «ακολουθούσε εντολές» και ότι αυτές ήρθαν από τον κ. Τριαντόπουλο - τ΄ότε υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, νυν υφυπουργός αρμόδιος για θέματα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και κρατικής αρωγής - έπειτα από δύο συνεδριάσεις που είχαν προηγηθεί.

Όπως αναφέρει η ίδια στο βίντεο, «εγώ έστειλα ένα εξώδικο στον κ. Αγοραστό, γιατί έμαθα ότι εκείνος εκτέλεσε το μπάζωμα και έλαβα μία απάντηση γραπτή, ότι "Εγώ ακολουθούσα εντολές και ότι οι εντολές ήρθαν από τον κύριο Τριαντόπουλο, έγιναν δύο συνεδριάσεις και μου δόθηκε αυτή η εντολή"».

Στην συνέχεια, ο δημοσιογράφος διερωτάται: «Αυτό το έγγραφο υπάρχει στην δικαιοσύνη και δεν έχει γίνει τίποτα;», με την κ. Καρυστιανού να απαντά: «Τίποτε!». 


Πηγή:dnews.gr

1 σχόλιο:

  1. "νυν υφυπουργός αρμόδιος για θέματα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και κρατικής αρωγής"
    Μια Καταστροφη τοποθετειται υφυπουργός φυσικών καταστροφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)