Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ρεσιτάλ υποκρισίας Έλενας Σώκου από την Αριδαία για τα τοπικά ΜΜΕ

 Ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας στην Αριδαία Συντονίστρια του γραφείου του πρωθυπουργού Έλενα Σώκου. Στην προσπάθειά της να εκθειάσει  τον ρόλο και την σημασία των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης  για την τοπική κοινωνία , τα χαρακτήρισε ως περιουσία του Δήμου. Μόνο που ξέχασε ότι τα Μέσα αυτά έχουν λησμονήσει  να  τα συμπεριλάβουν στην κρατική διαφήμιση  , όπως οφείλουν  σύμφωνα με την νομοθεσία , εδώ και 15 χρόνια. Η δε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , επιδεικτικά και προκλητικά  τα αποκλείει ακόμα χειρότερα. Ακόμα και τα φίλια προς αυτήν Μέσα  ουσιαστικά τα εξευτελίζει πετώντας ένα ξεροκόκαλο.

 Κατά τα άλλα ήταν μία επίσκεψη  κατά την οποία τέθηκαν με σαφήνεια διάφορα ζητήματα, από τον Δήμαρχο  Αλμωπίας Νίκο Παρούτογλου τα οποία είναι γνωστά και σε όλους τους βουλευτές του νομού. Απλώς εκείνο που λείπει είναι η αρωγή του κράτους για να προχωρ
ησει η επίλυση των περισσότερων από αυτά

 

3 σχόλια:

  1. Ε όχι και έχουν ξεχάσει τα ΜΜΕ εδώ.
    Τα πετσομπουκωμενα της αστρολογίας της μαγειρικης και του κατηχητικού τα ξεκοκκαλίζουν τα γκαράζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουρτίδης Μπαμπης21 Μαρτίου 2024 στις 12:18 π.μ.

    Ποιο "ξευτιλισμα" πεθαίνεις.Σας ξέρει πολύ καλά,δυστυχώς η Κυρία,φίλε Πέτρο.Ευτυχως,θέλω να πιστεύω,υπάρχει και μια μικρή μειοψηφία ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,που δεν θεωρεί ότι αποτελεί "περιουσιακό στοιχείο"κανενός φορέα και προσπαθεί να εργαζεται τίμια και αμεροληπτα και να μη επιθυμει,να τους αποκαλεί η κοινωνία ΑΡΔακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαντη δε πιστεύω να είσαι και εσύ περιουσια του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)