Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μητσοτάκης: «Καθάρισε» Μπρατάκο και Παπασταύρου...

 



... για να μη βγει «απολογούμενος» στη Βουλή...
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία από τις παραιτήσεις -αποπομπές των Γιάννη Μπρατάκου και  Σταύρου Παπασταύρου, μετά τον σάλο για τη συνάντησή τους με τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται από τη στιγμή που ο ίδιος είναι βαθιά εκτεθειμένος. Ενόσω κατηγορούσε πολιτικούς αντιπάλους, ως «φερέφωνα οικονομικών συμφερόντων», οι πιο στενοί του συνεργάτες πήγαιναν σε συναντήσεις, με τον εκδότη της εφημερίδας, που έβγαλε το δημοσίευμα για την παραποίηση συνομιλιών στην υπόθεση των Τεμπών.

Ο πρωθυπουργός πιάστηκε με τη «γίδα στην πλάτη» και για να διασωθεί και να μη απολογείται σε λίγο στην ομιλία του στη Βουλή, «θυσιάζει», δύο από τους πιο κοντινούς του συνεργάτες. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, καθώς πάντα σε καταστάσεις κρίσεων, ο κ. Μητσοτάκης πετάει τις ευθύνες από πάνω του και τις «φορτώνει» στους «κοντινούς» του.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν, μετά και την επίσημη παραδοχή του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι οι συγκεκριμένοι υπουργοί συναντήθηκαν τις προηγούμενες μέρες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Ήταν φιλική συνάντηση»

Χαρακτηριστικά, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σε εμφανή αμηχανία, ότι «νομίζω ήμουν σαφής χθες στη Βουλή. Ο κ. Ανδρουλάκης έφερε στη Βουλή ένα δημοσίευμα, για μία συνάντηση, η οποία ήταν σε φιλικό επίπεδο. Δεν είχε καμία σχέση».


Η «κοινωνική συνάντηση» κατά… Βορίδη

Ο Βορίδης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ανέφερε για την συνάντηση των Μπρατάκο- Παπασταύρου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι «ήταν μία κοινωνική συνάντηση και μάλιστα, ήταν και 10 άτομα μπροστά. Ο άνθρωπος είχε την γιορτή του και είχε μαζέψει τους φίλους του. Και ήταν και αυτοί οι δύο». Τέλος πρόσθεσε ότι δεν είχε κάποιο πολιτικό αποτέλεσμα.

documentonews.gr

2 σχόλια:

  1. Τόσους διαθεσιμους χρήσιμους ηλιθιους δεν είχε ποτέ κανείς.
    Οπότε τον πιάνουν με τη γίδα στην πλάτη θυσιάζοντας δύο τρεις χρήσιμοι ηλιθιοι και τα ανοιακά γίδια από κάτω τα,καταπινουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα για τον Μπρατάκο έχασε η χώρα έναν ομορφάντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)