Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μία φρένο , μία γκάζι στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας

 ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΜΠΑΤΣΗ Ο Ν.ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ


Με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης να ψηφίζονται ομόφωνα και πολύ γρήγορα , ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  Αλμωπίας το βράδυ της Πέμπτης . Στα εκτός ημερήσιας διάταξης η  διχασμένη  όπως φάνηκε παράταξη  Μπάτση επιχείρησε  την πρώτη ουσιαστικά αντιπολιτευτική της διάθεση . Τους προσγείωσε όμως σε ελάχιστο χρόνο ο δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου , με τις άμεσες ουσιαστικές  ρεαλιστικές και κατατοπιστικές διευκρινήσεις του . Στα ζητήματα που θέλησαν να βρουν ψεγάδια , όπως το κόστος του καρναβαλιού , τους υπενθύμισε ότι  και οι ίδιοι ψήφισαν στην δημοτική επιτροπή τα αντίστοιχα ποσά . Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες  των δύο αδικοχαμένων


νεαρών παιδιών στο ύψος της Μηλιάς.    Ο Ν. Παρούτογλου δεν άφησε αναπάντητη και την προσπάθεια που  έγινε να δημιουργηθούν εντυπώσεις και  σκιές πολιτικής εκμετάλλευσης  της συσχέτισης του τροχαίου με το καρναβάλι, (αν θα επρεπε να γίνει ή όχι) έκανε γνωστό ότι υπήρξαν συναντήσεις με τις οικογένειες των αδικοχαμένων οικογενειών . Παράλληλα έγινε γνωστό ότι θα αρχίσουν προσπάθειες  με ενημερωτικές καμπάνιες  στην οδηγική και κυκλοφοριακή συμπεριφορά.


 Γενικά ο Δήμαρχος εμφανίστηκε απόλυτα ενημερωμένος σε όλα  και οι απαντήσεις του  ήταν σαφείς και αδιαμφησβήτητες

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ

Αναφερόμενος για το Φεστιβάλ Πόζαρ διευκρίνισε ότι επιχείρηση έθεσε τους όρους της  και θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες  στην γενική συνέλευσης της επιχείρησης η οποία θα γίνει σύντομα.

Ενός λεπτού σιγή για τα αδικοχαμένα παιδιά της Κωνσταντίας στο πρόσφατο τροχαίο

Αναφέρθηκε ακόμα σε μία σειρά δράσεων , ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρξουν χρήσιμα αποτελέσματα από την  πρόσφατη επίσκεψη της συντονίστριας του γραφείου του πρωθυπουργού στον Δήμο.



Από την πλευρά της αντιπολίτευσης  διασώθηκε μόνο   ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης ,

ο οποίος  δεν παρέλειψε να επαινέσει  την δημοτική αρχή για  τις ορθές δράσεις της και να επισημάνει την ανάγκη να προχωρήσουν διάφορα έργα  προς όφελος όλων . Όπως οι άμεσες ενέργειες  για την δημιουργία κυνοκομείου ώστε να μειωθεί το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων

 Ο Χ. Χουρσόγλου, από την παράτξη του Δ. Μπίνου  που απουσίαζε,  επισήμανε ότι χρειάζεται εγρήγορση  στο αγρόκτημα του Δήμου , ώστε όλα να γίνουν έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)