Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Δεν βγήκε ¨λευκός¨καπνός για Συμπαραστάτη του Δημότη στον Δήμο Αλμωπίας

 



Άκαρπη απέβη , όπως αναμενότανε άλλωστε η εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη στον Δήμο Αλμωπίας . Οι ψήφοι διασκορπίστηκαν στους πέντε υποψήφιους και όπως ήταν φυσικό  πολύ μακράν του αριθμού των 17 που απαιτούνται για την εκλογή.

Οι υποψήφιοι πήρανε

Κωνσταντίνος Ανδρονίκου  7 ψήφοι (προφανώς από την παράταξη Μπάτση με την οποία ήταν υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος)

Αναστασία Μανδαλιανού 6 ψήφοι ( ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ν. Παρούτογλου  και πήρε έξι ψήφους από τον συνδυασμό της.)

Μαγδαληνλη Παπαδοπούλου , 5 ψήφοι. Είχε διατελέσει παλαιότερα Αντιδήμαρχος Σκύδρας . Κόρη του Σεραφείμ Παπαδόπουλου που ήταν για αρκετά χρόνια Διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας . Εικάζεται ότι πήρε τρεις ψήφους από τον συνδυασμό του Δ. Μπίνου και δύο από αυτόν του Ν. Παρούτογλου.

Ελένη Μπαρουφλή 2 ψήφους (από τον συνδυασμό του Ν. Παρούτογλου.

Γρηγόρης Τσίτας  2 ψήφους  (από τον συνδυασμό του Ν. Παρούτογλου )

Βρέθηκαν 2 λευκά .

Παροντες ήταν 24 δημοτικοί σύμβουλοι . Έλειπε δικαιολογημένα ο Πέτρος Τσαρκνιάς.

Η εκλογή θα επαναληφθεί σε προσεχή συνεδρίαση, μεταξύ των ιδίων υποψηφίων . Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην εκλεγεί Συμπαραστάτης

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή ο πλέον αποτυχημένος δημαρχος που ο κόσμος του γύρισε την πλάτη μπορεί να μας κατσικωσει συνήγορο του πολίτη καποιον που μόνιμα πασχίζει εδώ και χρόνια να τρουπώσει ως κρατικοδιαιτος στο Δήμο επειδή τρέχουν ανεξόφλητα γραμμάτια;
    Φτάνει. Αντε βρες μια κανονική δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)