Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Politico: Εκτός ΕΛΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης

 Θοδωρής Ζαγοράκης

 

 

Την ενόχλησή της εξέφρασε η κυβέρνηση μέσω κυβερνητικού εκπροσώπου


Μια αναμενόμενη απομάκρυνση μεταδίδει η ιστοσελίδα ευρωπαϊκών ειδήσεων, η οποία αναφέρει ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποπέμφθηκε από το ΕΛΚ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με το ΠΑΣΟΚ.

Ο ευρωβουλευτής θα διεκδικήσει νέα θητεία, αλλά όχι μέσα από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να διεκδικήσει την τρίτη θητεία του στο ευρωκοινοβούλιο.

 Ο Παύλος Μαρινάκης αφού δήλωσε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης έθεσε εαυτόν αυτοδικαίως εκτός της γαλάζιας παράταξης έσπευσε να σημειώσει «δεν θέλω να κάνω κανέναν περαιτέρω σχολιασμό, πρόκειται για προσωπική του επιλογή».

Στη συνέχεια, πάντως, φανέρωσε την ενόχληση του Μαξίμου λέγοντας πως ο κ. Ζαγοράκης δεν ενημέρωσε καθόλου τη Νέα Δημοκρατία για τις προθέσεις του.

«Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά στο παρελθόν εν ενεργεία ευρωβουλευτής να ανακοινώνεται από άλλο κόμμα, ο κ. Ζαγοράκης ήταν 10 χρόνια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δεν έστειλε ούτε μία επιστολή για να ενημερώσει για την απόφασή του» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: efsyn.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτόν τον τενεκέ τον Ζαγορακη πού δεν ακούσαμε καθόλου μα καθόλου τη φωνούλα του στην ευρώ βουλή, τον είχε επιλέξει ο Αντώνης Σαμαράς.
    Τι να τον κάνει η πατρίδα μας αυτόν στην ευρώ βουλή, με το ζόρι το δημοτικό έβγαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγινε αμοιβαία ανταλλαγή με Πυρρο 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)