Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Γκρεμίζουν τελικά την Άσπρη αποθήκη στην Αριδαία

 


Μάλλον προ τετελεσμένων  επιχειρεί να φέρει το διαχρονικό  πρόβλημα με  την λεγόμενη άσπρη αποθήκη , (γνωστό ως παλιό  Διοικητήριο) η νέα δημοτική αρχή Αλμωπίας .


Μετά την περίφραξη του χώρου από την προηγούμενη δημοτική αρχή , ξαφνικά από νωρίς το πρωί βρίσκονται πάνω  από δέκα φορτηγά βαρέως τύπου και εσκαπτικά μηχανήματα . Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες ξεκινάει το γκρέμισμα , μέσα σε πληθώρα ερωτηματικών . Ενώ αρχικά   και προεκλογικά είχε προαναγγελθεί διαβούλευση με το τι μέλλει γενέσθαι  με το θέμα αυτό , η διοίκηση Παρούτογλου φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει στην κατεδάφιση , εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα. Σύμφωνα δε με τις πρώτες πληροφορίες έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος που θεωρεί ότι είναι πολύ πρόωρη μια τέτοια απόφαση. 

Η είδηση είναι ολίγον ψευτοέγκυος λόγω πρωταπριλιάς .

3 σχόλια:

  1. Θα ειναι "εγκλημα" η κατεδαφιση ενος τετοιου ιστορικου κτηριου που απεικονιζει την ιστορια της επαρχιας μας. Κανενας Δημοτικος αρχοντας δεν επιτρεπεται απο μονος του να λαβει μια τετοια αποφαση. Πρεπει να ακουστουν ολες οι φωνες των πολιτων της επαρχιας μας μεσα απο τους συλογους και τις κοινωνικες ομαδες. Για την κατεδαφιση απαιτειται σχετικη αδεια, εκδοθηκε; και ποτε; Εγινε μελετη πειβαλλοντικων επιπτωσεων , δημοσιετυτηκε; και ποτε; Δεν γινεται να προβαινει η Δημοτικη αρχη σε ενεργειες που ειναι αντιθετες με το κοινο αισθημα , χωρις προηγουμενη ενημερωση και χωρις να αφουγρασθει την αποψη των πολιτων της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και πρωταπριλια και προφανως ειναι πρωταπριλιατικο ψεμα , τετοια αποφαση περι γκρεμισματος του ποιο ιστορικου κτηριου της πολης ειναι τελειως απαρεδεκτη, χρηζει αποφασης δημοτικου συμβουλιου και διαβουλευση.Και η πρωταπριλια δεν απαγορευει να εκφρασει καποιος την αντιθρεση του σε ενα τοσο ευαισθητο θεμα.Να προσεξει η Δημοτικη αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η 1η Απριλιου ειναι η εθνικη γιορτη των δημοσιογραφων. Μονο, που την ημερα αυτη δικαιολογουνται για τα ψεματα που λενε και γραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)