Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Συνεδρίαση –ρεκόρ του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας

  

Σε χρόνο ρεκόρ έγινε  την  Παρασκευή 24/5/2024 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Απών ήταν ο Δήμαρχος δικαιολογημένα  λόγω απώλειας συγγενικού του προσώπου( απεβίωσε ο παππούς του), όπως ενημέρωσε το Σώμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ανέστης Δοβλέτης, αιτιολογώντας την αλλαγή της ώρας από τις 19.00 στις 15.00 ,αλλά και λόγω της επίσκεψης του Ν. Δένδια στους Προμάχους .

Κατά την συνεδρίαση, απουσίαζαν επίσης και οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων, ενώ δεν τέθηκαν θέματα στην προ ημερησίας διάταξης. Τα 18 θέματα,  της ημερήσιας διάταξης ψηφίσθηκαν ομόφωνα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)