Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Αρχηγική παρουσία Τάσου Θεοδωρίδη

 


 
Μετά την πολυετή παρουσία  του στα δημοτικά δρώμενα της Αλμωπίας , φαίνεται να  επαληθεύει τις φήμες που τον φέρουν   τον Αντιδήμαρχο Τάσο Θεοδωρίδη ( Τσερκέζο) ,ότι επιδιώκει κάτι παραπάνω πλέον  και ότι ετοιμάζει σχήμα για τις ερχόμενες εκλογές.

 Την όλη φημολογία έρχεται να ενισχύσει δημοσίευμα τοπικού σάιτ  το οποίο αναφέρεται στις δραστηριότητες του που δίνουν την εντύπωση ότι λειτουργεί πλέον αρχηγικά .

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ…

 

 

 

Με σημαντικά θέματα και αιτήματα στις αποσκευές του που αφορούν την Αλμωπία, επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες την Πρωτεύουσα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμωπίας, Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος), προκειμένου τα εκθέσει και παρουσιάσει στους αρμόδιους φορείς για την εξεύρεση λύσης.

 

Έτσι λοιπόν σε μία σειρά συναντήσεων και επαφών με αρμόδιους, έθεσε αρχικά δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της εξ΄ολοκλήρου ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου, εσωτερικά της πόλης της Αριδαίας, όπως και για χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν την Αλμωπία, όπως το θέμα του Κλειστού Γυμναστηρίου, της Άσπρης Αποθήκης και της Κλειστής Αγοράς, δίπλα στο ΚΤΕΛ Αριδαίας.

 

Για όλα τα παραπάνω έλαβε σοβαρές υποσχέσεις για την υλοποίησή τους, αλλά καλύτερα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τι σημαίνουν οι υποσχέσεις των πολιτικών.

 

Σε κάθε περίπτωση έστω τα μισά από αυτά να υλοποιηθούν θα είναι μεγάλη επιτυχία και για τον Αντιδήμαρχο, και για τη Δημοτική Αρχή αλλά και για τους κατοίκους και δημότες της Αλμωπίας, κάτι άλλωστε που υποσχέθηκαν  και στο προεκλογικό  πρόγραμμα του συνδυασμού ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ''

 

Ίδωμεν…

3 σχόλια:

  1. Καλύτερος από τον σημερινό δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ΄αρχην η Αριδαια σε λιγο καιρο θα ξανασκαφθει για το υδροδοτικο και μετα θα ξανασκαφθει για την υπογειοποιηση των καλωδιων ρευματος.
    Για το κλειστο γυμναστηριο δεν εχουν κανει τιποτε για να επαναλειτουργησει, επισκευαζοντας τη στεγη, Μετα ας ψαξει χρηματοδοτηση για ενεργειακη αναβαθμιση.
    Η Ασπρη αποθηκη απαιτει ενα μεγαλο ποσο προκειμενου να καταστει λειτουργικη. Πως ομως θα το εξασφαλισει αφου ηδη εχει κριθει κατεδαφιστεα;
    Σε οτι αφορα την κλειστη λαϊκη αγορα, αυτη εχει περιελθει, ξανα, στην περιουσια του Δημοσιου, μετα τις ολιγοριες όλων των δημοτικων αρχών.
    Επειδη εινια πιασαρικα θεματα, είπε να ασχοληθει ο ¨δελφινος¨...τουλαχιστον μη μας κοροϊδεύει...Αντε Τασο και Βουλευτής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με κυβέρνηση νέας δημοκρατίας θα σας έλεγα τη θα πάρετε!!!!!!!! Γατάκια. Κόψτε τις μαγκιές κάντε φίλους κάντε καλό και όχι κακό και τα χρόνια θα περάσουν ήρεμα. Αλλά από φράγκα κάτω πάρτε καλαθάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)