Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Εμμανουήλ Καραλής: Άνετα και στα 5.70 μ. ο «Μανόλο» - Βίντεο με τις προσπάθειές του

Εμμανουήλ Καραλής: Άνετα και στα 5.70 μ. ο «Μανόλο» - Βίντεο με τις προσπάθειές του
 

 

 O Εμμανουήλ Καραλής αγωνίζεται στα προκριματικά του άλματος επί κοντώ των ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 για να πετάξει στον τελικό της Δευτέρας (05/08) .

Πλούσια η δράση για την ελληνική αποστολή σήμερα στην 8η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Ο Εμμανουήλ Καραλής μπήκε στη μάχη σήμερα στις 11.10 στα προκριματικά του άλματος επί κοντώ των ανδρών, όπου θα προσπαθήσει να μπει στον τελικό της Δευτέρας (05/08) για να διεκδικήσει άλλο ένα μετάλλιο. Ο αγώνας του «Μανόλο» μεταδίδεται από την ΕΡΤ2.

Η πρώτη του προσπάθεια στα 5 μέτρα και 60 εκατοστά ήταν επιτυχημένη, ενώ και η δεύτερη στα 5.70 στέφθηκε με επιτυχία


Άνετος ο Καραλής, χαμογελώντας, περιμένει να δει τις προσπάθειες των συναθλητών του.

Το όριο για τον τελικό είναι τα 5 μέτρα και 80 εκατοστά.

Η δεύτερη προσπάθειά του:

Ο Καραλής συμμετέχει στο πρώτο προκριματικός γκρουπ και είναι ο 4ος κατά σειρά, ενώ σε αυτό είναι και ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος ρέκορντμαν, Αρμάντ Ντουπλάντις.

Τον Ιούνιο ο Εμμανουήλ Καραλής σημείωσε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Ελλάδας στο άλμα επί κοντώ. Το νέο πανελλήνιο ρεκόρ του ανήκει καθώς στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ απογειώθηκε στα 5,92 μέτρα ξεπερνώντας την επίδοση 5,91 που κατείχε εδώ και εννέα χρόνια ο Κώστας Φιλιππίδης.

Μέσα σε σχεδόν 1,5 χρόνο ο Καραλής έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις: ασημένιο στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, χάλκινο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου στη Γλασκώβη και ασημένιο στο ευρωπαϊκό της Ρώμης.

Το πανελλήνιο ρεκόρ ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες του. Η μεγαλύτερη όλων ωστόσο ήταν η νίκη του έναντι της κατάθλιψης. Ο «Μανόλο» αποσύρθηκε το 2022 για να ξαναβρεί όπως είπε το χαμόγελό του. Και το ξαναβρήκε κερδίζοντας τη μεγαλύτερη μάχη του.

Καλή τύχη Εμμανουήλ! 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)