Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Ίδια «καραμέλα» για τα Λουτρά Πόζαρ

 


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ

 

 

 

Τελικά  ακόμα και τα πιο απαισιόδοξα σενάρια  για τα Λουτρά Πόζαρ με ότι αυτό συνεπάγεται , φαίνεται ότι βρίσκεται προ των πυλών  πλέον .

Οι πισίνες έχουν κλείσει με το πιο επικίνδυνο πρόσχημα , χωρίς να γνωρίζει ουσιαστικά ποια είναι η αλήθεια. Πριν λίγες ημέρες σε συνάντηση των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής από όλους τους κλάδους  είχε αναφέρει ότι οι πισίνες θα άνοιγαν την Πέμπτη, κάτι που δεν έγινε, όπως και την Παρασκευή. Μάλιστα στην συγκέντρωση αυτή, μίλησε μόνο  ο ίδιος  και δεν έδωσε καθόλου τον λόγο στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Πέτρο Τζέκο.

 

Στο ζήτημα των Λουτρών Πόζαρ αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, κατά την χθεσινή  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας,  μετά από σχετική ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Κετικίδη.

 

Ο Δήμαρχος  επανέλαβε τα ίδια , δηλ. ότι  "πρόκειται για ένα πολυδιάστατο θέμα που θέλει πάρα πολύ μεγάλη διακριτικότητα. Όπως τόνισε, σήμερα υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση της Λουτρόπολης που λέει πως είναι κλειστά λόγω των συντηρήσεων,(πολύ κατόπιν εορτής, ενώ υπάλληλοι της επιχείρησης δίνουν διάφορες περίεργες δικαιολογίες σε όσους τηλεφωνούν)

 Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία των επαγγελματιών της περιοχής, είπε, τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα, συμμετείχαμε προχθές στη Γενική Συνέλευση που έγινε στο Λουτράκι και απάντησα σε ότι ερώτημα τέθηκε. Απάντησα επίσης για την προοπτική, τι θα κάνουμε δηλαδή σε κάθε περίπτωση. Τα πράγματα φαίνεται ότι οδεύουν προς τη λήξη τους. Θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα και επιτέλους θα έχουμε την εξέλιξη που όλοι επιθυμούμε".

4 σχόλια:

  1. Θα έχουμε την κατάληξη που όλοι επιθυμούμε λέει ο δήμαρχος,απλά το ερώτημα είναι θέλουμε όλοι την ίδια κατάληξη η ο δήμαρχος και το συμβούλιο θέλει κάποια διαφορετική κατάληξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχάστε τα Λουτρά όπως τα ξέρατε. Η αρχή του τέλους ξεκίνησε. Δυστυχώς εκτός τους Λουτρακιώτες που κοιμούνται όρθιοι , εκτός από κάποιους έξυπνους που μπήκαν στο νόημα , κοιμούνται και όλοι οι επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής. Ακόμα και αυτοί που κινούν τα νήματα έχουν πάθει πλάκα με την ευκολία που τους δουλεύουν ψιλό γαζί . Καλό ύπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είσαι σίγουρος ότι οι Λουτράκιωτες κοιμούνται! Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις...

      Διαγραφή
  3. Βρήκαν τους κατάλληλους να βάλουν στην διοίκηση άβουλους βολεμενοι με τον μισθό τους χωρίς να κάνουν τίποτα στην ουσία πουλάνε και την μάνα τους για τα γκαφρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)