Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 1-0

Κάτω από δριμύ ψύχος και παγωμένο αέρα η ταξιαρχία του Γιώργου Τυριακίδη αγωνίστηκε την Τετάρτη στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής με αντίπαλο την Δόξα Κρανούλας και πήρε τη νίκη με 1-0 σκορ.
Το παιχνίδι γινόταν με δυσκολία και για τους 22 παίκτες που δεν κατάφεραν να παίξουν όπως ξέρουν εξαιτίας του πολικού ψύχους.
Η κερκίδα στο Δημοτικό Στάδιο της Σκύδρας ήταν άδεια με 30 περίπου ‘’ήρωες’’ που αψηφώντας το κρύο παρακολούθησαν τον αγώνα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα του Αετού να έχει την υπεροχή και κατοχή της μπάλας που κράτησε μέχρι και το 80’ περίπου του αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν λίγο την επίθεση τους χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τα δίχτυα του  Γιάννη Φιρινίδη.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Κρανούλας αγωνίστηκε με ελλείψεις βασικών παικτών ,όπως μας είπε ο τεχνικός της ομάδος κ. Ανέστης Ζώης στο τέλος του αγώνα.
Η συνολική εικόνα του αγώνα δεν χρίζει και δάφνες ποιότητας αφού από το παιχνίδι έλειπαν οι ευκαιρίες και φάσεις στα καρέ και των δύο ομάδων με το κύριο μέρος του αγώνα να γίνεται κυρίως στο χώρο του κέντρου. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Δημήτρη Λαφαζανίδη στο 60’  στο κεφάλι που είχε σαν αποτέλεσμα ο παίκτης της Σκύδρας να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Εδεσσας.
Η ομάδα θα εκμεταλευτει το αγωνιστικό ρεπό του Σαββατοκύριακου  με ξεκούραση αφού στον επερχόμενο αγώνα μεταβαίνει στην γειτονική έδρα της Αναγέννησης για το τοπικό ντέρμπι.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Στο 17’ στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στα καρέ της Κρανούλας μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Μπρέγου ο Δημήτρης Λαφαζανίδης με έξοχη  καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 1-0.. Στο 24’ κακό κοντρόλ της μπάλας από τον Λαφαζανίδη που δεν αξιοποιεί το τετ α τετ.
 Στο 47’ Διπλή ευκαιρία για τον Δημήτρη Λαφαζανίδη που σουτάρει 2 φορές με τον γκολκήπερ της Κρανούλας να αποκρούει ελαφρώς για να σουτάρει στην  επαναφορά της μπάλας ο Καλαιτζίδης  η μπάλα κοντράρει σε σώμα αντιπάλου  για να προσπαθήσει και ο Ινεμπολίδης να σουτάρει χωρίς όμως αποτέλεσμα..
 Στο 70 Στο 70’ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ινεμπολίδη δυσκολεύει τον Βασιλειάδη και τον αναγκάζει να αποκρούσει με μπουνιά.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσε ο Ινεμπολίδης του Αετού.
 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο  Γαλάτσος του ΣΔ Μακεδονίας με βοηθούς τους Στάγκο και Ιωακειμίδη ΣΔ Μακεδονίας.

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ(ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ):Φιρινίδης, Τζαβάρα,Κουλουκίδης,Παπουλίδης,Μαργιορίδης,Βοτάρης,Μπρέγου,Καλαιτζίδης,Σιδηρόπουλος(82’ Γραμματικόπουλος),Λαφαζανίδης(60’ Τσότσιος),Ινεμπολίδης(87’ Πετρίδης).
ΔΟΞΑ ΞΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (ΑΝΕΣΤΗΣ ΖΩΗΣ): Βασιλειάδης,Τασιούλας,Χήρας,Παπαβασιλείου,Γκόλιας,Χαμπίμπης(71’ Βαιτση),Krol,Frankiewicz,Γιάγκος,Θρασκιάς,(67’ Σταμούλης) Δάσκαλος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ          X.M.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)