Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ...."ΑΝΑΤΟΛΙΑ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΕΝ  αποκλείεται να φέρει τα πάνω κάτω στον Δήμο Αλμωπίας  μια απόφαση ,που αφορά  υποψήφιο από την Ανατολική Αλμωπία. Ο Δήμος θα χρειαστεί να ξανακάνει επανεκκίνηση χωρίς να φταίει...

5 σχόλια:

  1. υπαρχουν στοιχεια για αυτο? ή παλι φημες και ασαφειες? επιτελους θελουμε ποιοτικη δημοσιογραφια.
    Παντως ευτυχως υπαρχουν τα ΜΜΕ γιατι η αντιπολιτευση παντα στο δημο Αριδαιας ειναι ανυπαρκτη.Ο κοσμος περιμενει ξεκαθαρισμα και στα Λουτρα για τα παντα.Και κυριως ποιος κανει τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αντιπολιτευση στο δημο Αριδαιας σε ολα τα δημοτικα συμβουλια που εχουμε παρακολουθησει εχει θεσει το αιτημα για πληρη ενημερωση των οικονομικων των δυο δημων[Αριδαιας-Εξαπλατανου] και των επιχειρησεων των. Ακομη και καποιοι δημοτικοι συμβουλοι της συμπολιτευσης αυτο ζητησαν.Δοθηκαν υποσχεσεις απο το δημαρχο οτι αυτο θα γινει.Το αν μεχρι σημερα δεν εχει γινει κατι σε αυτο, δεν ευθυνεται η αντιπολιτευση. Φιλε καλον ειναι να παρακολουθεις και εσυ το Δ.Σ. του δημου μας. Καλον ειναι να γινει πραξη το αιτημα της αντιπολιτευσης για "ζωντανη" μεταδοση των συνεδριασεων. τοτε ισως θα ειχες αλλη αποψη για την αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΕΣΑ ΟΛΓΑ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Gia ton 9:04/10 MARTIOY 2011 mono etsi tha paei kathe katergarhs ston pagko toy.An ginetai zontanh metadosh ton synedriaseon toy D.S. tha mathoyme oloi, poioi einai synepeis me to rolo toys.Mexri shmera oses fores paravrethka sto D.S. dyo anthropoi miloysan,proteinan,eixan thesi kai apopsi gia ta themata toy dimoy.Aytoi htan Pasohs kai Mpinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)