Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

"ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ " ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

"Φύλλο "και φτερό "πρόκειται να κάνει ο Δήμος Αλμωπίας οικοδομικά τετράγωνα στην Αριδαία. Ήδη συγκροτήθηκε η επιτροπή σύμφωνα με πληροφορίες η οποία και θα κάνει όλους τους ελέγχους. Πρόκειταιγια τα οικοδομικά τετράγωνα απέναντι από την Εύξεινο Λέσχη.
. Η ανακοίνωση του Συμπαραστάτη του Δημότη  και της Επιχείρησης  έχει  ως εξής:
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΟΥ 108 ΚΑΙ 109 Ο.Τ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Λόγω παραπόνων που δέχθηκα απο πολίτες όσον αφορά τις ιδιοκτησίες των υπ΄αριθμ 108,108α και 109α,109β,109γ,109δ Ο.Τ της πόλης της Αριδαίας, και ενεργώντας σύμφωνα με το αρθρ.77&5 του Ν.3852/2010 και για να διαπιστωθούν1) οι διακατοχικές πράξεις των φερόμενων ως ιδιοκτητών στα παραπάνω οικοδομικά τετράγωνα και 2) αν υπάρχουν παράνομες καταλήψεις και απο ποιούς προτείνω τα παρακάτω:
1) Να ορισθεί με απόφαση του δημάρχου τριμελής επιτροπή αποτελούμενη απο έναν(1) τοπογράφο μηχανικό του Δήμου, έναν(1) πολιτικό μηχανικό του Δήμου και έναν(1) γεωπόνο του Δήμου,οι οποίοι μέσα σε έναν(1) μήνα απο την κοινοποίηση της απόφασης και αφού διενεργήσουν αυτοψία στα ακίνητα και συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα ιδιοκτησίας ,να γνωμοδοτήσουν με σχετικό πόρισμα για :α) Ποιοί είναι κύριοι των οικοπέδων αυτών που βρίσκονται στα υπ΄αριθμ 108,108α και 109α,109β,109γ,109δ Ο.Τ και ποιός ο τίτλος ιδιοκτησίας β)Πόση έκταση καταλαμβάνει το καθένα από τα οικόπεδα αυτά γ)Με ποιές διακατοχικές πράξεις έγιναν κύριοι των οικοπέδων αυτών και πως εγκαταστάθηκαν σ΄αυτά δ)Αν υπάρχουν παράνομες καταλήψεις απο ποιους πόση έκταση καταλαμβάνει ο καθένας απ΄αυτούς και τι ενέργειες έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την αποβολή τους.
 
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
Δήμου Αλμωπίας
 
 
 
Σταύρος Κλεισούρης

8 σχόλια:

  1. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ Η ΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. STON 12,54 OTAN DEN YPARXEI DHMARXOS TOTE KAI O KLEISOYRHS KANEI TON DHMARXO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΥΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταύοο μη μασάς.Ξέρουμε ότι μπορείς να ξεσκεπάσεις όλη τη βρωμιά καινα πείς όλη την αλήθεια.Μη φοβάσαι και βγάλτα όλα στη φόρα. Αν δείς παρανομίες μη διστάσεις, Στείλτα αρμοδίως. Θα πληρώσει επιτέλους κάποιος σ΄αυτή τη χώρα. Οι δημοτικοί σύμβουλοι σε ψήφισαν γιατί σ΄εμπιστεύονται. Αυτοί που βελάζουν μήπως είναι αυτοί που φοβούνται. Γνωρίζουν ότι ο Καλλικράτης λέει ότι ο συμπαραστάτης με ειδικές προτάσεις όταν διαπιστώσει κακοδιοίκηση ακόμα και αυτεπάγγελτα ενεργεί. Ο δήμαρχος αφού δέχθηκε τις προτάσεις σου γιατί κάποιοι ενοχλούνται. Ο Πασόης έλεγε διαφάνεια παντού και αυτό ακριβώς κάνει. Ολα στη φόρα.Μη κολώσεις Σταύρο .Προχώρα. είναι λίγοι αυτοί που δεν γουστάρουν αυτά που κάνεις.Εμείς έναν τ΄΄ετοιο άνθρωπο θέλουμε . Να υπηρετεί τη διαφάνεια και να ξεσκονίσει τη βρωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    -ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ !
    - ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ !
    -ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (αρα είναι αντίθετος η δέν έχει άποψη) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

    ΑΡΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ

    Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ

    Λόγω παραπόνων που δέχθηκα απο πολίτες όσον αφορά τις ιδιοκτησίες των υπ΄αριθμ 108,108α και 109α,109β,109γ,109δ Ο.Τ της πόλης της Αριδαίας, και ενεργώντας σύμφωνα με το αρθρ.77&5 του Ν.3852/2010 και για ΤΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟ .. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΦΑΓΟ..ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟ''ΠΟΙΟΣΕΙΝΑΙ΄΄ΕΓΩ ΞΕΡΟ ΧΑ.ΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε ρε Πέτρο βγάλε αυτήν την φωτο του απαράδεκτου.Βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)