Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΦΕΥΓΕΙ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΑΝΤΡΙ» Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΠΟΛΥ νωρίς αυτή τη φορά ο Νίκος Αποστολίδης φεύγει από τον συνδυασμό του Χρήστου Μπίνου.

Τη προηγούμενη τετραετία ο Χρήστος Μπίνος δεν συμμετείχε στο δημοτικό συμβούλιο αν και είχε εκλεγεί. Ο  Νίκος Αποστολίδης  που συμμετείχε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο .έκανε την δική του πολιτική και ουδέποτε υπηρξε σύμπνοια  με τους άλλους δύο του συνδυασμού.Την πρώτη δε φορά που εκλέχτηκε δήμαρχος ο Χρ. Μπίνος ,πολύ νωρίς είχε ξεκινήσει μια μεγάλη κόντρα με άλλους έξι συμβούλους  και η οποία έμεινε στην ιστορία ως η ανταρσία των  επτά. Πάνω από μισό χρόνο η κατλασταση ήταν τεταμένη με αλληλοκατηγορίες εκατέρωθεν,με τους επτά να υπερισχύουν σε δυναμική τότε.
Σε συνέντευξή του στο Aridaia News  o Nίκος Αποστολίδης δηλώνει ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί . Παράλληλα «φωτογραφίζει» την νέα τάξη πραγμάτων που θα επιθυμούσε να ακολουθήσει στον κομματικό χώρο που ανήκει. Η συνέντευξη έχει ως εξής:





Ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Χρ. Μπίνο:
"Θα ανεξαρτητοποιηθώ και θα φύγω από τον συνδυασμό.
Ο λόγος είναι ότι διαφωνώ κάθετα με το

να ξανακατέβει ο Χρ. Μπίνος υποψήφιος. Πρέπει να αντιληφθεί ότι κούρασε τον κόσμο. Φτάνει πια, θα πρέπει να το καταλάβει και να αφήσει τους νέους να αναλάβουν τα ηνία.
Έχω μιλήσει με όλα τα παιδιά του συνδυασμού, δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει ούτε το 10%.Ότι είχε να δώσει αυτός ο συνδυασμός το έδωσε και από εδώ και πέρα δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο.
Ακόμα όταν είσαι σε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων παίρνεις ομαδικές αποφάσεις και όχι να λες "εγώ θα κάνω αυτό" αλλά από πίσω να κάνεις το άλλο κρυφά. Αναφέρομαι στην περίπτωση της εκλογής του Στ. Κλεισούρη στη θέση του "συμπαραστάτη του πολίτη". Υποτίθεται είχαμε κοινή "γραμμή" αλλά αποδείχτηκε το αντίθετο. Την κοροϊδία δεν την ανέχομαι.
Παρόλα αυτά θεωρώ ότι ο Χρ. Μπίνος ήταν ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε, έκανε τόσα έργα όσα δεν έκαναν όλοι οι υπόλοιποι μαζί. Ο κόσμος τον αδίκησε και δεν το αναγνώρισε. Πιστεύω ότι έχασε λόγω της συμπεριφοράς του στους πολίτες. Του το έλεγα συνέχεια "Πρέπει να φέρεσαι πιο φιλικά στον κόσμο"."

Πως κρίνει το έργο του Π. Ζέρζη στα τέσσερα χρόνια δημαρχίας του:
'Ο Π. Ζέρζης ήταν αποτυχία. Δεν επιτρέπεται επιχειρήσεις όπως τα Λουτρά και τη ΔΕΥΑ να βγαίνουν ζημιωμένες. Όταν του τα παραδώσαμε εμείς δεν υπήρχε κανένα χρέος και αυτός κατάφερε να τα "βουλιάξει". Δε έκανε ούτε ένα έργο. Πως γίνεται τα Λουτρά να έχουν τέτοια χρέη την στιγμή που σε μία μόνο χρονιά(2008) τα έσοδα άγγιξαν τα 3.000.000ευρώ. Υπήρξε και πρόεδρος των Λουτρών. Για ποιο λόγο, για να βάζει τις υπογραφές; Εντάξει αλλά από εκεί και πέρα σκοτεινιάζουν τα πράγματα..
Τέσσερα χρόνια ανυπαρξίας και πολλών λόγων και κανείς από τους γύρω του δε του έλεγε τίποτα, όλοι έκαναν το κορόιδο γιατί έπαιρναν το μισθό τους.
Αν ξαναβάλει υποψηφιότητα θα ρεζιλευτεί, ας το ξανασκεφτεί καλύτερα.
Αυτός όπως και Χρ. Μπίνος έχουν μόνο τον εαυτό τους και κανα-δυο κόλακες δίπλα τους, κανέναν άλλον. "

Πως αξιολογεί την πορεία του Δ. Πασόη μέχρι τώρα.
"Ο Δ. Πασόης έχει όρεξη να δουλέψει, έχει καταλάβει τα προβλήματα. Η επιλογή του να βάλει τον Ι. Ιωαννίδη στα Λουτρά και τον Β. Κανονίδη στη ΔΕΥΑ δείχνει ότι θέλει να δουλέψει "καθαρά". Ο κόσμος, ειδικά οι κάτοικοι του Λουτρακίου , τον ψήφισε για να μάθουν την αλήθεια και πιστεύω ότι θα το κάνει. Διαφωνώ μαζί του με την επιλογή του Στ. Κλεισούρη στη θέση του "Συμπαραστάτη του πολίτη". Θα μπορούσε να βάλει τον Ιωαννίδη Γούλη που έχει 8χρόνια πείρα ως δήμαρχος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να τον κρίνουμε, ελπίζω να συνεχίσει έτσι."

Τι σκέφτεται για το δικό του μέλλον:
"16χρόνια ασχολούμαι με τα τοπικά, κουράστηκα και σίγουρα δεν σκέφτομαι την περίπτωση να κατέβω ως δήμαρχος. Θα ξανασχοληθώ μόνο αν κατέβει κάποιος νέος, καθαρός και άφθαρτος που αγαπάει τον τόπο του. Η επιλογή να γίνει από τον κόσμο, μέσα από διαδικασίες, να δοθεί το χρίσμα και εγώ θα ακολουθήσω. Ακούγονται πολλά ονόματα όπως του Αν. Κοτίδη, του Αθ. Κιόση, του Δημ. Μπίνου και του Λάκη Μιχαηλίδη. Όλοι τους είναι πολύ αξιόλογα άτομα και καλά παιδιά. Τον μόνο που θα ακολουθούσα από τους παλιούς και του το έχω πει είναι τον Πασχάλη Κόϊο. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα, δεν υπήρξε ποτέ αντιπαλότητα μεταξύ μας και ήταν ο ιδανικότερος για την θέση στα Λουτρά από την παράταξη του Χρ. Μπίνου καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος με μεγάλη επιτυχία για 4χρόνια.
Φίλος με τον Χρ. Μπίνο, φίλος με τον Π. Ζέρζη αλλά δεν συζητάω με κανέναν. Χρειάζεται τρίτη λύση. Ας ευχηθούμε για το καλό του τόπου μας να βρεθεί ένα καλό παιδί και πιστεύω ότι θα πάρει τις εκλογές."

*Ο κ. Αποστολίδης πρόκειται να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίηση του στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

13 σχόλια:

  1. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΖΕΡΖΗΣ. ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αληθεια γιατι κατηγορειτε ο ζερζησ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΗ ΤΟΝ ΣΤΥΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΣΟΙ ΑΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραιος ο Αποστολιδης! τα ειπε καθαρα τα πραγματα.Ειπε πικρες αληθειες, αλλά αληθειες.
    Δυστυχως καποιοι τον απειλουν κι ολας?ποοιοι δηλαδη απειλουν? παλι κακο κανουν στο Μπινο.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟΝ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ , ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ η ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΟΠΠΟΙΑ ΑΠΟΚΤΥΠΤΟΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ 3 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ (ας συμειωσουμε του μοναδικου συμπαραστατη στον ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ-παλι Η ΑΛΜΩΠΙΑ λετούργει μάλλον διαφορετικά από τον υπόλοιπο ΝΟΜΟ- ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΧΑΡΑΝΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. an htan etsi oi neo dhmokrates oloi pote den tha exane to pasok!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ.
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ?
    ΕΠΙΔΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΣΑΙ?
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΠΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟΝ 4.12, ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ 1-2 ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Apostolidis monimi pigi problhmaton kai xtes kai simera.Tora spiti. Etsi kai alloios einai axristos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΜΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)