Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


Πέρασαν δύο εβδομάδες από την κορύφωση της αποκριάς. Ο απόηχος ακόμα δεν έχει σβήσει. Η πόλη για 10 ημέρες με μια σειρά εκδηλώσεων ζωντάνεψε – έζησε και απόλαυσε την αποκριά και μαζί οι χιλιάδες επισκέπτες που γιόρτασαν μαζί μας.
            Παράλληλα έγινε και  μια σημαντική προβολή του Δήμου Έδεσσας και της διοργάνωσης με το τρίωρο αφιέρωμα της ΕΡΤ 3 με την εκπομπή Κυριακή στο χωριό.
            Θέλω ειλικρινά να συγχαρώ όλους τους συντελεστές που με πραγματικό ζήλο εργάστηκαν για την διοργάνωση της αποκριάς, τους χιλιάδες καρναβαλιστές μας που συμμετείχαν στην παρέλαση, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τα καταστήματα της πόλης που στήριξαν την διοργάνωση και συμμετείχαν ενεργά στις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις.
            Τέλος, θέλω να συγχαρώ την οργανωτική επιτροπή στο σύνολό της και κάθε μέλος της ξεχωριστά, που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και έδωσαν κομμάτι της ψυχής και του εαυτού τους για την γιορτή της πόλης.
            Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, βάζοντας και νέες βάσεις για την όλη διοργάνωση, στηρίζοντας τον εθελοντισμό και προχωρώντας σε στοχευμένες δράσεις για το καλό του τόπου μας, την ενίσχυση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι του τουρισμού και του εμπορίου και προπαντός δίνοντας διεξόδους στον κόσμο να γιορτάσει, να διασκεδάσει, να χαρεί συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις.
             
Ο Δήμαρχος Έδεσσας
Δημήτρης Γ. Γιάννου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)