Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ALMOPISTAS" ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ

 
Μάθαμε πολλά σήμερα. Πρώτα απ'όλα διαπιστώσαμε ότι η ομάδα μας εξαπλώνεται! Ήμασταν 35 άτομα κάθε ηλικίας σήμερα στο Δασάκι. Επίσης, αντιληφθήκαμε μόλις αρχίσαμε τις εργασίες μας ότι το πάρκο χρειάζεται περισσότερη δουλειά από ό,τι περιμέναμε. Συγκεντρώσαμε 15 σακούλες με σκουπίδια και ανακυκλώσιμα υλικά από την ευρύτερη περιοχή του πάρκου και τον περιφερειακό δρόμο. Όλοι όσοι ήμασταν παρόντες συμφωνήσαμε ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να φροντίσουμε αυτόν τον τόσο όμορφο φυσικό χώρο της πόλης μας. Γι' αυτό το λόγο θα επιστρέψουμε στο Δασάκι την επόμενη εβδομάδα για να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας. Παρακαλούμε όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση almopistas@gmail.com ή στο Facebook: Almopistas Aridaia.
 
Με εκτίμηση,
Almopistas.

2 σχόλια:

  1. ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ; ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ,ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΤΣΟΒΙΤΗ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ Χ-Α-Λ-Ι; ΠΑΣΟΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ,ΤΟ ΡΗΜΑΔΙΟ. ΠΑΣΟΗ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ Μ-Η-Δ-Ε-Ν.ΠΑΣΟΗ...ΑΚΟΥΣ; ΜΗΔΕΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ.ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ [2003] ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ. Ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙΟ. Ο ΣΑΚΙΣ ΗΞΕΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)