Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

            ΤΗΝ Πέμπτη  26η Μαϊου  2011 και ώρα 14.00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας είναι προγραμματισμένη η  Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσει  και να πάρει  αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1ο ΘΕΜΑ:                   Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την ανακοπή ερημοδικείας ή άσκησης έφεσης κατά  της   με αριθμ. 29/2011 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση  του Γεωργίου Παπαδόπουλου, κάτοικου Εξαπλατάνου Αλμωπίας κατά του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου.

2ο ΘΕΜΑ:                   Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την ανακοπή ή για την κατάθεση αναστολής εκτέλεσης κατά της με αριθμ. 116/2010  απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση  του Λιούγκα Αναστάσιου, κάτοικου Πιπεριάς Αλμωπίας κατά του πρώην Δήμου Αριδαίας.

3ο ΘΕΜΑ:                   Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση έφεσης κατά της με αριθμ. 80/2011  απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση  του Αντιψωμά Πρόδρομου, κάτοικου Χρυσής Αλμωπίας , κατά του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου και της ΔΕ.ΠΑ. Εξαπλατάνου.
4ο ΘΕΜΑ:                   Εξέταση αίτησης της Ο.Ε. ΤΟΜΗ - Τεχνικής Εταιρείας Ε.Δ.Ε.-, για έγκριση ή μη χορήγησης 3μηνης παράτασης για την περαίωση εργασιών του έργου : “Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Βορεινού ” .


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ




ΠΑΣΟΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)