Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥ TAEKWON DO

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο 21 Μαΐου 2011 η πρόκριση Βορείου Ελλάδος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό Άθλημα του TAEKWON DO.

    Η πρόκριση αφορούσε στην κατηγορία εφήβων – νεανίδων και έλαβαν μέρος όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη: 1994, 1995, 1996 και 1997 και έχουν από κόκκινη ζώνη κα πάνω.
    Οι αγώνες διεξήχθηκαν στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν σύλλογοι που είναι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO ΕΛΟΤ και ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης Βορείου Ελλάδος.
    Οι αγώνες έγιναν με ηλεκτρονικούς θώρακες και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και είχαν διάρκεια 3 γύρους των 2 λεπτών. Προκρίνονταν οι 8 πρώτοι αθλητές σε κάθε κατηγορία κιλών , οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τον Ιούλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τους 8 πρώτους αθλητές από την πρόκριση Νοτίου Ελλάδος .
    Από τα Γιαννιτσά συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨ο Μέγας Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με 6 αθλητές (οι υπόλοιπο 7 αθλητές που είναι στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου δεν κατάφεραν να συμμετέχουν λόγω των σχολικών εξετάσεων) , προπονητή τον Δημήτρη Ινδόπουλο και κόουτς τον Αλμπάνη Απόστολο. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προκρίθηκε η Τσεκούρα Αμαλία και η Αλμπάνη Παναγιώτα, ενώ πολύ καλά αγωνίστηκε η Αλμπάνη Αγγέλα, η Πατσαρίζη Άννα , ο Γεύγελης Ραφαήλ ( που κέρδισε τον πρώτο αγώνα) και ο Τσαρτσάφης Ακριβός.
    Οι 2 αθλήτριες προετοιμάζονται δυναμικά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)