Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ


              

Μετά και από τις εξαγγελίες για την επικείμενη αύξηση της τιμής του πετρελαίου , αλλά και την γενικότερη συρρίκνωση του εισοδήματος όλων μας ,
πλέον είμαστε σίγουροι ότι ο μόνος τρόπος εξοικονόμησης στην θέρμανση και την ψύξη των σπιτιών μας είναι η σωστή θερμομόνωση.
Σε συνδυασμό λοιπόν και με το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα
<<εξοικονομώ κατ΄ οίκον>> που βρίσκεται σε εξέλιξη , μάλλον το να θερμομονώσουμε καλύτερα τα σπίτια μας είναι η πιο αποδοτική επένδυση για όλους.
Για τους λόγους αυτούς , την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 διοργανώσαμε ένα επίκαιρο τεχνικό σεμινάριο σε συνεργασία με την εταιρία μονωτικών FIBRAN AE στο οποίο παραβρέθηκαν οι περισσότεροι Μηχανικοί και οι Οικοδόμοι της περιοχής μας και όχι μόνο , αλλά και ιδιώτες οι οποίοι ενημερώθηκαν πάνω στα νέα συστήματα της εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων με εξηλασμένη πολυστερίνη και πετροβάμβακα πλεκτής ίνας.
               
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι παραβρισκόμενοι ενημερώθηκαν από ειδικούς μηχανικούς και εφαρμοστές , για τις λεπτομέρειες του συστήματος.
Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από την επιτόπια τεχνική εφαρμογή ολόκληρου του συστήματος θερμοπρόσοψης. Έτσι δόθηκε αφορμή για την περαιτέρω κατανόηση των λεπτομερειών της εν λόγω κατασκευής, μιας και ένας από τους στόχους του σεμιναρίου ήταν να κατανοήσουν οι εφαρμοστές τον σωστό τρόπο τοποθέτησης των υλικών , στην πράξη.
Αναλύθηκαν οι προδιαγραφές αυτών των συστημάτων και των υλικών που τα απαρτίζουν ,μέσα από μία εκτενή παρουσίαση . Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει κατανοητό , μετά από αποδείξεις , το μέγεθος της εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρουν αυτά τα συστήματα στον τελικό καταναλωτή. Αυτός ήταν και ο δεύτερος στόχος στης εκδήλωσης, να μπορεί δηλαδή,  το σύνολο των μηχανικών και οικοδόμων της περιοχής να συμβουλεύει ορθά τους καταναλωτές ,ώστε η επένδυση τους να πιάνει τόπο και κυρίως να εξοικονομεί ενέργεια ,που πλέον μεταφράζεται σε ευρώ .

2 σχόλια:

  1. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά τώρα που υπάρχει και επιδότηση 70% για την εξωτερικη θερμομονωση είναι ακόμα μεγαλύτερο όφελος από το να πληρώνουμε πετρέλαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)