Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON DO Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨

    Διεξάγεται το Σάββατο 21 Μαΐου 2011 στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας αΘεσσαλονίκης η πρόκριση Βορείου Ελλάδος  εφήβων – νεανίδων για το TAEKWON DO.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2011 στο Ολυμπιακό Άθλημα του
    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές των οποίων οι σύλλογοι ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης Βορείου Ελλάδος TAEKWON DO και είναι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO ΕΛΟΤ. Μέρος θα λάβουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 1994, 1995, 1996 και 1997 (14-17 ετών)  και είναι κάτοχοι κόκκινης ζώνης και πάνω. 
    Ο κάθε αθλητής έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκρισή του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μόνο στους αγώνες πρόκρισης που διεξάγει η Ένωση και γεωγραφικά ανήκει το κάθε σωματείο. Οι αγώνες θα γίνουν με ηλεκτρονικούς θώρακες ¨LA JUST¨ και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας . Ο κάθε αγώνας θα έχει διάρκεια 3 γύρους των 2 λεπτών.  Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα προκριθούν οι 8 πρώτοι αθλητές - τριες ανά κατηγορία βάρους.
    Από τα Γιαννιτσά θα συμμετέχει ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με προπονητή τον Ινδόπουλο Δημήτρη και κόουτς τους Πανώργια Σπύρο και Αλμπάνη Απόστολο. Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου θα αποτελείται από 13 αθλητές που είναι οι εξής: Τσεκούρα Αμαλία, Αλμπάνη Παναγιώτα, Αλμπάνη Αγγέλα, Πατσαρίζη Άννα, Γεύγελης Ραφαήλ, Μπαξεβάνου Κυριακή, Τέγος  Δημήτρης, Καραγκούνης Κυριάκος, Σλαμπάκης Δημήτρης, Τσορλίνης Κυριάκος, Τσιαρτσάφης Ακριβός, Καλαϊτζίδου Κυριακή, Τσορλίνης Ματθαίος. Οι αθλητές προετοιμάζονται από τον προπονητή τους Ινδόπουλο Δημήτρη ώστε να έχουν τα καλύτερα θετικά αποτελέσματα και προσπαθούν να είναι συνεπείς στις προπονήσεις αν και είναι δύσκολο καθώς οι αγώνες συμπίπτουν με τις σχολικές εξετάσεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)