Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Μία σειρά ειδικών προτάσεων του Συμπαραστάτη του Δημότη πρόκειται να συζητηθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας αύριο  Τετάρτη
, στις19.00
Μεταξύ τους και
η  Ειδική Πρόταση – Πόρισμα  , σχετικά  με ιδιοκτησίες του Δήμου, που βρίσκονται στα Ο.Τ. 65, 108, 109, 110, 111 και 54  του συνοικισμού της πόλης  της  Αριδαίας.

Οι άλλες προτάσεις είναι:


Ειδική Πρόταση – Πόρισμα  του Συμπαραστάτη  του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Αλμωπίας,  με θέμα «Υπόθεση που αφορά τους πρώην Δήμους Εξαπλατάνου - Αριδαίας,  σχετικά με προφορικές  συμβάσεις – έργα που ενώ δεν εκτελέστηκαν παραλήφθηκαν – έργα που δεν εκτελέστηκαν σύμφωνα με τις μελέτες και πληρώθηκαν – παράνομες προσλήψεις».

(18ο θέμα)       Ειδική Πρόταση – Πόρισμα  του Συμπαραστάτη  του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Αλμωπίας,  με θέμα «Υπόθεση που αφορά στις πρώην  ΔΕΥΑ  Αριδαίας  και Εξαπλατάνου, σχετικά με μεταχρονολογημένες επιταγές – μη καταβολή μισθοδοσίας στο προσωπικό».

(19ο:)   Ειδική Πρόταση – Πόρισμα  του Συμπαραστάτη  του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Αλμωπίας,  με θέμα «Υπόθεση που αφορά μεταχρονολογημένες επιταγές – μη καταβολή δεδουλευμένων σε προσωπικό και  ιατρούς  -  απώλεια ρύθμισης Ι.Κ.Α. στην πρώην Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών Αριδαίας».


 ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ


1ο:       Αποδοχή χρηματοδότησης 43.050,00 € και εγγραφή στον προϋπολογισμό  του  Δήμου, για την εφαρμογή του προγράμματος «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»  στο Δήμο  Αλμωπίας.   

2ο:       Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού του  Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2011.

3ο:       Συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας και παροχή εξουσιοδότησης για υπογραφή συμπληρωματικής προγραμματικής  σύμβασης, αναμόρφωση προϋπολογισμού και έγκριση πίστωσης, ορισμός εκπροσώπου με τον νόμιμο αναπληρωτή  του στην κοινή επιτροπή της  συμπληρωματικής προγραμματικής  σύμβασης για την «Εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στην περιοχή της περιφερειακής ενότητας Πέλλας, για το έτος 2011». 

4ο:       ΄Εγκριση  απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Νηπιαγωγείου Μηλιάς, οικονομικού έτους 2010.

5ο:       Ορισμός μελών για την συμμετοχή τους στην Επιτροπή Οριστικών Διανομών.

6ο:       Αίτηση της κ.BICAKU  NAFIE  του REXHEP, για επιστροφή ποσού 90,00€, που είχε καταβάλει στο Δήμο, λόγω μη χρήσης του παραβόλου ανανέωσης άδειας παραμονής. 

7ο:       ΄Εγκριση προϋπολογισμού του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης (ΚΕ.Κ.Π. –Α) Δήμου  Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2011.

8ο:       Διορισμός υδρονομέα στο  αγρόκτημα  Υδραίας, για την αρδευτική περίοδο 2011.
9ο:       Εκμίσθωση τμήματος βοσκής Τ.Κ. Νότιας  60.000 στρεμμάτων περίπου.

10ο:     Αίτηση του  κ. Μήνου Δημήτριο του  Συμεών, για τροποποίηση επαγγελματικής άδειας Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

11ο:     Ψήφιση Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμωπίας (άρθρο 10   Ν. 3584/2007).

12ο:     ΄Εγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013 στον Κωδικό Προτεραιότητας 75 «Υποδομές Εκπαίδευσης», στην κατηγορία πράξης «Προμήθεια Εξοπλισμού Ειδικών  Σχολείων».

13ο:     Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού για την εκτέλεση  του έργου «Κατασκευή αρδευτικών διωρύγων», προϋπολογισμού 100.000,00 €. 

14ο:     Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού για την εκτέλεση  του έργου «Κατασκευή γεφυροδιαβάσεων», προϋπολογισμού 49.970,52 €. 

15ο:     Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού για την εκτέλεση  του έργου «Επισκευές και συντηρήσεις δημοτικών κτιρίων έδρας και Τ.Κ.», προϋπολογισμού 87.300,00 €. 

16ο:     Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού για την εκτέλεση  του έργου «Κατασκευή   σωληνωτών αρδευτικών  δικτύων», προϋπολογισμού 122.347,67 €. 

                              

12 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ. ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.
    ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ.
    ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ Ε?
    Ε ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ!!
    ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. de sas aresei o thesmos tou symparastath tou dhmoth;mallon den thelete elenxo......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o elegxos einai panta apodektos. alloimono an den yparxei. ton elegxo vovoyntai mono ta lamogia. alla to zytoymeno einai giati o synigoros na mila gia tis paranomies sta loytra kai oxi o proedros; τι κανει ο προεδρος; απλα πληρώνεται; τι κανει ο διευθηντης; απλα πληρωνεται; τι κανει ο αντιπροεδρος; απλα πληρωνεται; ΡΕ ΚΟΪΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ,ΕΣΥ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ κ.ΤΑΚΗ, ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΣΑΙ; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΤΟΣΟ ΔΙΑΚΟΣΜΙΚΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ; ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ,ΑΝ...., ΛΕΜΕ ΑΝ...., ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ:"ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ,ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ". ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΛΕΣ; ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ; "Η ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΤΡΕΝΑ [ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ] ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ [ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ];

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ 1;57 ΣΥΝΑΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΖΕΡΖΕΙ 50 ΔΊΜΗΝΑ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ -ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ- ΚΑΙ 3Ο ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΑΣΕΠ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ... ΔΗΛΑΔΉ 80 Ε,,... ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Ο ΖΕΡΖΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ!!!
    ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!!!!
    ΚΑΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΩΡΑ!!!
    ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ!!!
    ΕΛΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ,ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΤΟΥ!!!
    ΕΛΕΞΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΑΙΡΕΤΑ Η ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΛΟΙΩΣ ΣΩΠΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΗΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. e re ti exei na ginei aurio... patirnti!!! :DDD tha anoiksoun mytes aurio!!!!
    vara alypita pasoi... min xarizeis kastano!!!
    @@@@@ olous!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κακόμοιρη Αλμωπία τοσοδούλιδες σε διοικούν.
    Επειδή ειναι ανίκανοι να κάνουν κάτι νέο κάνουν τους αστυνομικούς στις επιλεκτικές καταγγελείες του Παρούτογλου για το παρελθόν.
    Δεν κοιτάν την καμπούρα τους, ιδίος ο Πασόης με τι βαρύνεται και έχει βάλει αμέτι-μουχαμέτι να πάει τον Ζέρζη και τον Τουφεγγόπουλο στην φυλακή. Γιατί δεν ψάχνουν και τον σύντροφο Μπίνο.
    Γιατί αυτόν επειδή τους στήριξε στις εκλογές του έδωσαν άφεση αμαρτιών?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ?Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ?ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΡΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΚΙΑΤΣΑΚΩΝΑΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ.ΠΑΣΟΗ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Κο ΤΣΑΝΤΑΛΗ.Κε ΠΑΡΑΣΧΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΛΛΙΑ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)