Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι καταγγελίες που έκανε ο Παράσχος Τσάνταλης   και ο συνδυασμός του ,
τόσο στο δημοτικό συμβούλιο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου , όσο  και στις αρμόδιες προϊσταμενες  αρχές για ανύπαρκτα έργα που πληρώθηκαν  και για έργα που εκτελέστηκαν  διαφορετικά από τα προβλεπόμενα.
Οι έρευνες από τους αρμόδιους ελεγτές συνεχίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ομολογίες εργολάβων ότι πληρώθηκαν εντάλματα που δεν έκανα ,αλλά τα χρήματα δεν τα κράτησαν οι ίδιοι  και φέρονται να κατονόμασαν πρόσωπα στα οποία τα έδωσαν . Οι έρευνες συνεχίζονται σε βάθος.
Δεν  αποκλείεται να γίνουν έρευνες και για ΄εργα του   πρώην Δήμου Αριδαίας

7 σχόλια:

  1. Η δικαίωση θα έρθει μόνο μέσω δικαστικών αποφάσεων!
    Ο κόσμος έχει κουραστεί…
    Βεβαίωση των ατασθαλιών και τότε θα έρθει η δικαίωση και στα μάτια του κόσμου…
    Θα είναι λυτρωτικό για τη ν περιοχή να τελεσιδικήση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑ.
    ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΟΙΝΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ Κ. ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΚΑΙ Κ. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσουνάμι αποκαλύψεων; Οι ελγκτές του Υπουργείου Οικονομικών δεν κάνουν στραβά μάτια.Καταολγίζουντα ποσά σε βάρος όλων όσων παρανόμησαν. Να δούμε πόσα θα επιστρέψουν πίσω.Επιτέλους κάτι γίνεται σ΄αυτή τη χώρα.Χρειαζόταν ο Τσάνταλης και ο κάθε Κλεισούρης για να γίνουν αυτά. Αυτονόητα ήταν. 60.000.000 ευρώ περίπου ήρθαν τα 12 χρόνια στον Εξαπλάτανο. Δεν έπρεπε να γίνουν ξανά έργα με τόσα χρήματα που ήρθαν. Μόνο συντηρήσεις έπρεπε να γίνινται .Περάστε ένα βράδυ απο τα χωριά της ανατολικής Αλμωπίας.Θα σας φάνε τα σκυλιά και οι αλεπούδες. Που ήταν η Ανάπτυξη Τζανή,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπομονη καντε λιγο υπομονη ακομη και ολα θα βγουν στο φως.ΥΠΟΜΟΝΗ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου ειδαμε τον ηλιο να ανατελει απο το καιμακτσαλαν τωρα θα τον δουμε και απο το καινακι θηριοπετρας. Ευχαριστουμε για το γελιο που μας προσφερεται κυριοι "ανεργοι". Πλεον ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 0 ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ κ.ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ; ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ή ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ; ΚΑύΜΕΝΕ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΙΣ. ΗΡΕΜΑ ΠΑΡΑΣΧΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KYRIE TSANTALH XAXAXAXAXAXAXAXAXA SAS PSAXNEI O TRIANTAFILLOPOYLOS.....NA PAROUSIASETAI NA ADIASHSTA STOIXEIA SAS.... XAXAXAXAXAXA MEGALE ANTRA TIS AYTOKATHARSIS...XAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)