Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ «ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ» 25ο Σεμινάριο παραδοσιακού χορού 13 έως 22 Αυγούστου





            Εδώ και 25 χρόνια στα Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας διοργανώνεται 10ήμερο σεμινάριο χορού σε
ξένους και Έλληνες χορευτές. Το σεμινάριο το διοργανώνουν οι Άλμωπες με τον χοροδιδάσκαλο Πέτρο Σέλκο. Στο φετινό σεμινάριο θα διδαχθούν χοροί από τις περιοχές:
Πόντος: Νίκος Ζουρνατζίδης
Μακεδονία και Θράκη: Πέτρος Σέλκος
Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης οι ξένοι και οι Έλληνες επισκέπτες απολαμβάνουν την καρατζοβίτικη φιλοξενία, θαυμάζουν το καταπληκτικό τοπίο της περιοχής μας και διδάσκονται ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Στο πρόγραμμα του σεμιναρίου τα βράδια στο εστιατόριο των λουτρών θα υπάρχουν γλέντια με cd και με ζωντανή μουσική.
Τα μεγάλα γλέντια που θα γίνουν είναι στις:
17.8 Ημέρα Πέμπτη ώρα 21:00, στο προαύλιο του Λ.Ο. Άλμωπες με την ορχήστρα Ήχος της Αλμωπίας του Χρήστου Τσιπάρη
21.8 Ημέρα Κυριακή ώρα 21:00, στο εστιατόριο των Λουτρών όπου θα γίνει και η κεντρική εκδήλωση. Θα χορέψουν οι Άλμωπες και οι χορευτές του σεμιναρίου, συνοδευόμενοι από ζωντανή ορχήστρα από τα Βρυττά του Χρήστου Ζώγλη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι για όλο τον κόσμο.
Οι χορευτές του σεμιναρίου και οι Άλμωπες θα χορέψουν στην εκδήλωση της Άρνισσας στις 14.8 και στον Πολυπλάτανο Νάουσας στις 19.8. Καλούμε όλους τους φίλους της παράδοσης να έρθουν να γλεντήσουν μαζί με τους Άλμωπες και τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου στα θαυμάσια γλέντια μας.

3 σχόλια:

  1. ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Μ....Α Ε Μ.....Α.ΣΕ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poly eknebrismo blepo sto periballon tis ablis toy palatiou. pirane tin katastasi sta xeria tous oi ablikoi kai oi kolakes; akoma ton xreiazontai ton basilia fenete. o megalos beziris den apofasise akoma na ginei basilias sti uesi tou basilia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)