Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ Η ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ


 Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Δόξας Μελισσίου αλλάζει τα
δεδομένα για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδος. Μάλιστα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλή στην προεδρία τον κ. Γιάννη Παναγιωτίδη  έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους μπαίνοντας ακόμη και στο παιχνίδι της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α1 σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα τους.
 Η ομάδα με οδηγό στην τεχνική ηγεσία τον Άγγελο Ποριαζίδη προέβη στην απόκτηση πολύ δυνατών ονομάτων στο ρόστερ της με αποτέλεσμα να μιλάει ακόμη και για κατάκτηση του τίτλου.
Μεγάλη επιτυχία θεωρείται η απόκτηση των έμπειρων Αβρααμ Ζημπίδη  και Γιάννη Σαββουλίδη ενώ παράλληλα έχουν αποκτηθεί και ο Κώστας Χατζηβανούδης από τον Κεραυνό Μεσιανού,ο Αλέξης Θεοδοσιάδης από τον Ν.Μυλότοπο ,ο Γιώργος Βασιλειάδης από τους ερασιτέχνες της Αναγέννησης Γιαννιτσών.  Στόχος της ομάδος είναι να επιτευχθεί και η επιστροφή του Θόδωρου Πέτγαζλη στην ομάδα μετά από σειρά ετών απουσίας του ταλαντούχου παίκτη.
 Για την επίτευξη του υψηλού στόχου η Διοίκηση της ομάδος προχώρησε και στην πρόσληψη του Γιάννη Νταναβάρα ως προπονητή τερματοφυλάκων. Στόχοι της νέας ανανεωμένης ομάδος του Μελισσίου εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι να δημιουργηθούν τμήματα υποδομής και να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου . Παράλληλα αρχίζει συνεργασία με τον ΑΓΙΑΞ  για την ανίχνευση ταλέντων υπό την επίβλεψη  της μεγάλης δόξας του ΑΓΙΑΞ   Μιούρεν .

ΧΑΡ.ΜΑ.





4 σχόλια:

  1. δειτε Καρατζοβιτες θρασσος το μελισακι.Ποιος το μελισακι! προτεινω 4 εδω ,διπλο εκει.
    Ψηφιζω Γαρεφι Εξαπλατανο Φιλωτεια Αψαλο και Αλμωπο .Αγαπω τον τοπο μου και θελω οι ομαδες μας να πανε καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιος ο φιλος.Γιατι οχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΧΑΡΜΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ή ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ; Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ Ο ΛΑΓΟΣ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ "ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ" ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΛΑΓΟΣ; "ΝΑ ΚΥΡ ΛΙΟΝΤΑΡΙ, ΛΙΓΗ ΞΑΠΛΑ, ΛΙΓΟ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ, ΛΙΓΟ ΚΑΡΟΤΑΚΙ, Ε ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΙΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pame r do3a kai ase tous karavlaxous na lene..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)