Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ


            Μέσα σε άριστο κλίμα έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Δόξας Εξαπλατάνου όπου διοίκηση – προπονητής και παίκτες τα είπαν σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας που ξεκινά σε λίγες μέρες
                                                                                                            
ενώ επί τη ευκαιρία  συζητήθηκαν και τέθηκαν οι στόχοι ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Η διοίκηση του Τζίμη Βασιλειάδη αφού ευχήθηκε στον προπονητή Μάκη Δεμίρη και στους παίκτες καλή δύναμη τόνισε ότι για φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί που φθάνουν μέχρι τη συμμετοχή στα πλέι οφ ενώ ζήτησε από τους παίκτες σοβαρότητα, πειθαρχία και συνέπεια όπως θα προσπαθήσει να είναι και η διοίκηση απέναντι σε όλους συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Να σημειωθεί ότι αποχώρησε από την ομάδα ο έμπειρος μέσος Γιάννης Καλπακίδης που συμφώνησε με τον Εθνικό Αριδαίας ενώ παίκτης της Δόξας θα πρέπει να θεωρείται ο νεαρός ταλαντούχος μέσος Γιάννης Δεμίρης που πέρσι αγωνιζόταν στη Νίκη Καλής. Ακόμα η Δόξα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με παίκτη που θα ενισχύσει επιθετικά την ομάδα, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα Δ’ Εθνικής εκτός Ν. Πέλλας. Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση τους τόσο ηθικά όσο και υλικά και υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)